Четвер, 25.04.2024, 04:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Серпень » 27 » В Сараті відзначили День Державного Прапора України
11:17
В Сараті відзначили День Державного Прапора України

23 серпня на Площі Патріотів районного центру відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

Військовий комісар Саратського  районного військового комісаріату підполковник Скрипник І.В. доповів голові Саратської районної державної адміністрації А.А. Лобану про готовність військового підрозділу та військової техніки для участі в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

Під урочистий військовий марш учасники АТО винесли на площу Державний Прапор України, символ держави, овіяний віковою славою борців за незалежність та єдність України

Вітаючи присутніх, голова Саратської районної державної адміністрації А.А. Лобан відзначив, що Державний  Прапор України, поряд з державним Гербом та Державним Гімном -  є тими  святими,   сакральними символами, які визначають нашу країну як самостійну незалежну державу.  Під синьо-жовтим прапором  вже понад століття  проливають кров українські герої, за нього загинули наші земляки Дмитро Сирбу, Геннадій Лиховид та Максим Кривиденко», - відзначив Антон Лобан та висловив тверду упевненість в тому, наш прапор знову буде  майоріти і в Донецьку, і в Луганську, і в Севастополі.

Учасників заходу  також привітали  заступник голови Саратської районної ради О.І. Небога та Саратський селищний голова А.Л. Негодяєв.

По завершенні мітингу урочистим маршем Площею Патріотів пройшли військовослужбовці в/ч А-2611 та бойова техніка ВМС Збройних Сил України.

З нагоди дня Державного Прапора та 27-річниці незалежності  України керівництво району  та представники громадськості вшанували пам'ять загиблих за незалежність та територіальну цілісність та поклали квіти до меморіальних дощок загиблих Дмитра Сирбу і Максима Кривиденка. У своїй промові Лобан А.А. зауважив, що загибель наших героїв не була марною. Завдяки мужності та відданості Батьківщині наших земляків та тисяч інших українських воїнів наша держава вистояла, і  наші діти будуть і далі  зростати під  жовто-блакитним прапором. Лобан А.А. висловив вдячність батькам за виховання справжніх патріотів України та  нагородив цінним подарунком – іменним годинником голови РДА матір загиблого захисника - Сирбу Анжелу Василівну, голову  громадської організації «Українська Бесарабія» за активну громадську позицію та дієву роботу з захисту прав ветеранів АТО та членів їх сімей. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 343 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024