Понеділок, 29.04.2024, 13:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Грудень » 25 » В Сараті відсвяткували п’ять років клубу «Жіночі серця»
14:40
В Сараті відсвяткували п’ять років клубу «Жіночі серця»


20 грудня 2013 року в Саратській районній бібліотеці на свято зібралися активісти клубу району «Жіночі серця» та гості. В засіданні клубу взяли участь: заступник голови районної ради Фабрикатор О.О. помічник народного депутата України Кіссе А.І. Іожица В.Г., начальник районного відділу культури райдержадміністрації - Сухарський А.Б., начальник відділу комунікацій з громадськістю райдержадміністрації - Семеняк М.Ф., секретар Саратської селищної ради - Єрьоменко С.В., директор КЗ «Саратська ЦБС» Тимошенко І.Д., голова громадської організації «Районна спілка жінок Саратщини», - Колісник Н.А., голова Саратської районної «Профспілки працівників державних установ», - Минзул Г.М., голова громадської організації «Молодь Саратщини» - Запорощенко В.О..
Святково по новорічному прибраний зал, 
  солодощами накриті столи, гарячий чай, в теплі та затишку майже три години спілкувалися до півсотні активістів - жінок Саратського району. Відкрила свято керівник клубу «Жіночі серця» Парфута В.П., завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки. Валентина Павлівна у своїй промові навіть згадала похмурий день, п’ять років тому, який став поштовхом для створення клубу, пригадала тих, хто стояв у джерел його створення - Гребенюк Н.П. та Комарову Л.В. Привітала квітами Скалозуб В.І. та Вержбіцьку К.Л. з нагоди ювілейного Дня народження, коротко ознайомила з виставкою прекрасних робіт створених за п’ять років існування клубу та їх авторами.

Святковій даті п’ять років клубу присвятила свій вірш під назвою «П’ять» - Тетяна Андріївна Романець мешканка селища Сарата, автор багатьох віршів. З п’ятирічним ювілеєм клубу приїхали привітати колеги, учасники клубу «Струни долі» із села Плахтіївка, завідуюча бібліотекою Таратунська С.Ю. та працівник будинку культури Саламаха І.Т. З великим задоволення присутні в залі слухали вітальні вірші та пісні своїх колег. Привітали Валентину Парфуту з п’ятирічним ювілеєм клубу і заступник голови районної ради Фабрикатор О.О., помічник народного депутата України Кіссе А.І. Іожица В.Г., директор районної центральної бібліотечної системи Тимошенко І.Д., начальник районного відділу культури райдержадміністрації Сухарський А.Б., секретар селищної ради Єрьоменко С.В. та інші.
Серед присутніх в залі багато обдарованих жінок, які презентували свої роботи за час існування клубу. Серед них: Аркатова В.В. – автор багатьох картин «Мої квіти», на які хочеться довго – довго дивитися, це не просто картини написані масленою фарбою – це шедеври творчого мистецтва. Презентувала частину своїх картин вишитих руками на яких відтворені Образи Святих, колишній директор Будинку культури, нині на заслуженому відпочинку мешканка села Негрово Грищук Н.Г. «Ці Образи дають мені сили, я живу завдяки Образам сказала,» - Ніна Григорівна Грищук. 
Складні картини «Майстер –клас», вишиті стрічками за поточний рік роботи клубу, не залишили нікого байдужими. Серед них роботи Александрович К. С., Вержбицької К.Л., Парфути В.П., Левіної С.В.., Нежеборської А.А. 
Красувалися у вазах квіти ручної роботи, Запорощенко В.О. зв’язані крючком. Не могли не привернути увагу рушники та портрет Т.Г.Шевченко, вишитий до 200 річчя від Дня народження учасницею клубу Тетяною Федоровою, плаття зв’язане руками Галини Римської та багато інших робіт.
З батьками на засідання клубу приходять самі маленькі учасниці клубу Емілія Римська (Туровська) та Гануся Федорова. 
Алла Анатоліївна Нежеборська відтворила казковий святковий зал, де були і Дід мороз і Снігурочка і було приємно всім знаходитись та спілкуватися.
На засіданні клубу у його учасників на грудях красувались красиві квіти зроблені своїми руками підібрані по кольору вбрання. А по завершенню свята усі учасники цього святкового засідання отримали красиві троянди, фіалки та інші квіти зроблені руками учасниць клубу.
По завершенню ювілейного засідання клубу «Жіночі серця» його учасники та гості не спішили розходитись, вони довго розглядали картини та стенд «Жіночих сердець», де розміщено фотографії роботи клубу протягом п’яти років, згадували його учасників, деяких на жаль уже немає в живих, але залишились вірші присвячені клубу і їх бажання - клубу жити довго.


http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 448 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024