Понеділок, 06.05.2024, 04:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Червень » 16 » В Сараті відкрито державну нотаріальну контору
12:49
В Сараті відкрито державну нотаріальну контору


12 червня 2013 року голова районної державної адміністрації Коритний А.С. прийняв участь в урочистому відкритті Саратської районної державної нотаріальної контори Одеської області. На відкритті також були присутні голова районної ради Чемерис В.С., заступник голови районної державної адміністрації Небога О.І., керівник апарату районної державної адміністрації Удовик С.Д., голова Саратського районного суду Смірнова І.О. старший прокурор прокуратури Саратського району Лаврека В.В., начальник районного управління юстиції Примаченко В.В., приватний нотаріус у Саратському районі Сулаков І.І. 
У своїй вітальній промові Коритний А.С. зазначив
  що на протязі двох років через відсутність державної нотаріальної контори в районі жителі Саратського району не могли оформити певні цивільно-правові угоди які визначені діючим законодавством України для оформлення виключно державним нотаріусом. «Не просто нам було два роки пояснювати людям чому їм потрібно їхати в інші райони області для оформлення спадщини чи іншого документу. Сьогодні ми відмічаємо що після проведеної спільної роботи районної державної адміністрації, районної ради, районного управління юстиції підібрані професійні кадри державного нотаріуса та двох секретарів, обладнанні у відповідності з вимогами робочі приміщення для розміщення нотаріальної контори. Також приємно відмітити що сьогодні створено три нових робочих місця в Саратському районі. Особливо хотілось би відмітити що враховуючи те що у наших сусідів в Арцизькому та Татарбунарському районах не має державних нотаріальних контор, це значно підвищує статус Саратського району в плані того, що до нас будуть їхати жителі сусідніх районів для того щоб укласти цивільно-правові угоди які проводять державні нотаріуси». Всі присутні приєдналися до привітань державному нотаріусу Колісник Дмитру Юрійовичу та побажали скорішого професійного становлення та ефективного налагодження роботи Саратської державної нотаріальної контори.


Сайт Саратской РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 944 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024