П`ятниця, 29.03.2024, 00:38
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Березень » 16 » В районній державній адміністрації
19:18
В районній державній адміністрації

15 березня 2011 року виконуючий обов’язки голови районної державної адміністрації В.Д. Биковський провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів районної державної адміністрації.

            Згідно порядку денного апаратної наради слухався звіт виконкому Зорянської сільської ради про роботу щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Зоря та з питань роботи зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

            Начальник відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації Комишан І.А. та головний державний інспектор інспекції ДАБК в Одеській області Бойко С.О поінформували присутніх на апаратній нараді про стан виконання закону України «Про планування і забудову територій» в частині регулювання планування, забудови та іншого використання територій в Саратському районі. В порядку контролю слухалось три питання. Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Талавіра В.Г. доповів про хід виконання доручення виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації     В.Д. Биковського від 15.02.2011 року щодо впорядкування діловодства та архівних справ в управлінні агропромислового розвитку Саратської райдержадміністрації.

            Про стан роботи служби у справах дітей райдержадміністрації з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування доповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Раду О. С.

            На виконання п.1.2 протоколу №6 апаратної наради обласної державної адміністрації від 28.02.2011 року та на виконання доручення виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації, наданого на апаратній нараді 01.03.2011 року слухали моніторинг оцінювання діяльності відділів та управлінь райдержадміністрації за результатами оцінки діяльності райдержадміністрації за 2010 рік, який репрезентувала керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 410 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024