Субота, 27.04.2024, 04:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Січень » 25 » В районній державній адміністрації
13:30
В районній державній адміністрації

25 січня 2011 року заступник голови районної державної адміністрації Ю.П. Переправка провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками державних територіальних установ.

            Згідно порядку денного апаратної наради про стан роботи щодо запобігання корупційних дій серед державних службовців райдержадміністрації та посадових осіб місцевого самоврядування виконкомів сільських та селищної рад доповів завідуючий сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Кривенчук В.Г.

             Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Голубчик Т.І. доповіла про хід виконання районної Програми соціального захисту ветеранів на 2010-2011 роки та районної соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2010-2011 роки.

             Про стан роботи із зверненнями громадян та ведення діловодства відділом економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування доповіла начальник відділу економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Н.П. Драгостя.

З обговорених питань наради заступник голови районної державної адміністрації Ю.П. Переправка надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

Сайт Саратской РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 448 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024