Середа, 24.04.2024, 19:36
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2010 » Листопад » 17 » В районній державній адміністрації
13:45
В районній державній адміністрації
  

16 листопада 2010 року перший заступник голови районної державної адміністрації Проданов В.П. провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками територіальних структур.

    Згідно порядку денного апаратної наради       голова виконкому Сергіївської сільської ради Тимохіна Л.В. звітувала про роботу виконкому Сергіївської сільської ради щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Сергіївка та з питань роботи зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»

              Про роботу територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації доповіла виконуюча обов’язки директора територіального центру Серек-Басан Ніна Петрівна.

             Домусчі О.А., заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації доповіла про надання населенню району житлових субсидій за спрощеним порядком, згідно Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого палива за 9 місяців 2010 року.

              Поза порядку денного керівник апарату райдержадміністрації  Удовик С.Д. акцентувала увагу присутніх щодо заходів, які передбачається провести районною державною адміністрацією з 16.11.2010 року по 21.11.2010 року. Зазначила участь відповідних структур у виїзному особистому прийомі громадян, який буде здійснювати голова районної державної адміністрації І,В. Сиротюк в с.Ярославка 17 листопада 2010 року о 10.00. Звернула увагу на проведення атестації державних службовців 17, 18, 19 листопада о 10.00 та засідання фінансово-економічної наради о 15.00.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 426 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024