Вівторок, 23.04.2024, 23:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2010 » Листопад » 15 » В районній державній адміністрації
10:04
В районній державній адміністрації
      9 листопада 2010 року голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками територіальних підрозділів.

             Згідно порядку денного із звітом про роботу виконкому Розівської сільської ради щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Розівка та з питань роботи зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» виступила голова виконкому Розівської сільської ради Отян Л.Г.

            Граматик Р.В., головний спеціаліст відділу економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації доповіла про результати щоденного моніторингу цін на основні види продуктів харчування в торговій мережі Саратського району та хліб та хлібобулочні вироби.

             Про роботу архівного відділу райдержадміністрації за 9 місяців 2010 року доповів Тарасюк Ю.А., начальник архівного відділу райдержадміністрації

              Про стан криміногенної ситуації в Саратському районі доповіли начальник РВ ГУМВС України в Одеській області Небога О.І. та виконуючий обов’язки начальника відділення ДАІ РВ ГУМВС України в Одеській області по обслуговуванню адміністративної території Саратського району Біляцький В. А.

             Начальник відділу економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації представила на розгляд пропозиції щодо проведення капітального ремонту об’єктів соціально-культурного призначення по Саратському району на 2011 рік.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 452 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024