П`ятниця, 29.03.2024, 13:46
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2010 » Жовтень » 20 » В районній державній адміністрації
13:54
В районній державній адміністрації
     http://world-of-sarata.at.ua/ksarata.jpg    

 

19 жовтня 2010 року голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками структурних та територіальних підрозділів


  Згідно порядку денного з інформаціями про суспільно-політичну ситуацію в Саратському районі на передодні виборів до районної ради та сільських, селищного голів та аналізом висвітлення у засобах масової інформації діяльності органів виконавчої влади району у ІІІ кварталі 2010 року виступив завідуючий сектору внутрішньої політики апарату райдержадміністрації.

           Талавіра В.Г., заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації звітував про роботу зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»

            Про підготовку до проведення атестації державних службовців районної державної адміністрації доповіла головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Астахова К.П.

З обговорених питань наради голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 417 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024