Субота, 11.05.2024, 06:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2010 » Жовтень » 13 » В районній державній адміністрації
00:18
В районній державній адміністрації

     http://world-of-sarata.at.ua/ksarata.jpg      12 жовтня 2010 року голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та керівниками структурних та територіальних підрозділів


            Згідно порядку денного із звітом про роботу виконкому Мирнопільської сільської ради щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку с. Мирнопілля та з питань роботи зі зверненнями громадян відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» виступила голова виконкому Мирнопільської сільської ради Нечипуренко В.А.

             Заступник начальника Саратського РВ ГУМВС України в Одеській області Синявський О.М. поінформував про стан правопорушень та злочинності серед неповнолітніх Саратського району за 9 місяців 2010 року та заходи по координації спільних дій для стабілізації дитячої злочинності на території Саратського району

             Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації поінформувала про роботу служби у справах дітей райдержадміністрації з питань профілактики злочинності та правопорушень серед неповнолітніх Саратського району.

З обговорених питань наради голова районної державної адміністрації І.В. Сиротюк надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 433 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024