П`ятниця, 26.04.2024, 21:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2009 » Грудень » 15 » В районній державній адміністрації
18:41
В районній державній адміністрації
 

14 грудня 2009 року   голова районної державної адміністрації С.П.Музикант провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів  районної державної адміністрації.

             Згідно порядку денного начальник управління агропромислового розвитку Ю.П. Переправка поінформував про стан розрахунків сільськогосподарських підприємств Саратського району за орендовані землі та майнові паї в 2009 році

            Про хід виконання  розпорядження обласної державної адміністрації від 01 липня 2009 року № 472/А-2009 «Про розвиток та функціонування української мови в загальноосвітніх навчальних закладах, забезпечення прав меншин, щодо отримання освіти рідною мовою» доповів начальник відділу освіти райдержадміністрації В.В. Ходос.

           В порядку контролю слухався моніторинг по зверненням громадян за період з 07.12 по 11.12. 2009 року, який репрезентувала керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик і стан  виконавської   дисципліни та взаємодію із структурними підрозділами райдержадміністрації виконкомами Зорянської, Кулевчанської та Новоселівської сільських рад ( на виконання доручення голови райдержадміністрації по результатам моніторингу виконавчої дисципліни виконкомів сільських рад).

Останнім слухалось питання  проведення заходів у Саратському районі , пов’язаних зі святкуванням Дня Святого Миколая згідно з Указом Президента України від 29 жовтня 2009 року №880/2009 «Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят для дітей».

З обговорених питань наради  голова районної державної адміністрації С.П. Музикант   надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 466 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024