Четвер, 25.04.2024, 06:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2009 » Грудень » 10 » В районній державній адміністрації
00:30
В районній державній адміністрації

08 грудня 2009 року  заступник голови районної державної адміністрації   В.П. Майстро провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь, відділів та секторів  районної державної адміністрації.

             Згідно порядку денного слухався звіт голови виконкому Ройлянської сільської ради Маковецької В.А. щодо стану роботи  із зверненнями громадян   та  ведення діловодства  з цього питання відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»

            Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Антонюк В.М. поінформував про хід виконання Указу Президента України від 18 грудня 2007 року №1228/2007 «Про додаткові заходи щодо створення сприятливих умов життєдіяльності осіб з обмеженими фізичними можливостями»

           В порядку контролю слухався моніторинг по зверненням громадян за період з 30.11. по 04.12. 2009 року, який репрезентувала керівник апарату райдержадміністрації С.Д. Удовик та звіт голови виконкому Забарської сільської ради Демченка О.М. про стан  виконавської  дисципліни та взаємодію із структурними підрозділами райдержадміністрації ( на виконання доручення голови райдержадміністрації по результатам моніторингу виконавчої дисципліни виконкомів сільських рад).

З обговорених питань наради  заступник голови районної державної адміністрації В.П. Майстро   надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 472 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024