Четвер, 25.04.2024, 22:41
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2009 » Листопад » 25 » В районній державній адміністрації
17:14
В районній державній адміністрації
24 листопада 2009 року голова районної державної адміністрації Музикант С.П. провів чергову апаратну нараду районної державної адміністрації    з керівниками управлінь, відділів та секторів  районної державної адміністрації.

             Згідно порядку денного апаратної наради    слухався звіт голови виконкому     Фараонівської    сільської     ради    Албу                                        М.С.    щодо            стану      роботи   із  зверненнями громадян    та  ведення діловодства  з цього питання відповідно до Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»

             Головний лікар комунального закладу «Саратська районна центральна лікарня» Сиротенко В.П. та головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації М.П. Бондаренко доповіли про хід виконання комплексних заходів з попередження розповсюдження наркоманії в Саратському районі.

            Про виконання пункту 3 рішення районної ради від 28 березня 2008 року №171-V «Про затвердження Програми розвитку культури в Саратському районі на 2008 -2010 роки» щодо розроблення заходів по виконанню  Програми виконкомами селищної та сільських рад поінформував Сухарський А.Б., начальник відділу культури райдержадміністрації.

            Моніторинг виконавської дисципліни по зверненням громадян за період з 16.11. по 20.11. 2009 року репрезентувала Удовик С.Д., керівник апарату райдержадміністрації.

З обговорених питань наради   голова районної державної адміністрації С.П. Музикант   надав конкретні доручення, призначив виконавці та визначені терміни їх виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 492 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024