Субота, 20.04.2024, 02:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2009 » Жовтень » 8 » В районній державній адміністрації
14:13
В районній державній адміністрації

05 жовтня 2009 року  голова районної державної адміністрації Музикант С.П. провів чергову апаратну нараду районної державної адміністрації   з керівниками управлінь, відділів та секторів  районної державної адміністрації.

 

Згідно порядку денного апаратної наради з інформацією про стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади у засобах масової інформації у третьому кварталі 2009 року виступив завідуючий сектору внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації Коваль І.М.

З моніторингом виконання завдання зі створення нових робочих місць ознайомив начальник відділу праці УПСЗН Крикунов Є.І.

 

             Удовик С.Д., керівник апарату райдержадміністрації, репрезентувала моніторинг виконавської дисципліни по зверненням громадян за період з 28.09 по 02.10. 2009 року та ознайомила з вимогами п.11 постанови  Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2009 року №898 «Про взаємодію органів виконавчої влади та державної установи «Соціальний контактний центр» щодо необхідності розгляду звернень громадян, отриманих під час урядової телефонної «гарячої лінії», у 15-денний строк.

             На апаратній нараді обговорювались робочі моменти по питанням, які будуть винесені на розгляд чергової сесії районної ради.

            З обговорених питань наради   голова районної державної адміністрації С.П. Музикант   надав конкретні доручення, призначив виконавців та визначив терміни їх виконання.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 545 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024