Четвер, 18.04.2024, 13:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Грудень » 7 » В районі відзначили День місцевого самоврядування
14:24
В районі відзначили День місцевого самоврядування

6 грудня в Районному будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня місцевого самоврядування.

У глядацькій залі присутні керівники району,  сільські голови, депутати районної та сільських рад, фермери, підприємці, ветерани органів місцевого самоврядування попередніх скликань.

З професійним святом присутніх привітали голова Саратської районної ради Переправка Ю.П., голова Саратської районної державної адміністрації Лобан А.А., який вручив грамоти райдержадміністрації окремим сільським головам та депутатам і відзначив їх плідну роботу у справі розбудови громад.

Від імені народного депутата України А.І. Кіссе його помічник консультант Іожица В.Г. вручила іменні годинники кращим сільським головам.

Трьом найактивнішим депутатам районної ради було вручено Почесні грамоти Одеської обласної ради.

За особистий внесок у розбудову громад, активну співпрацю з органами,  виконавчої, надання благодійної допомоги влади велику групу сільських голів, депутатів районної та сільських рад, працівників органів місцевого самоврядування, сільгоспвиробників, ветеранів місцевого самоврядування було нагороджено грамотами районної ради та подарунками, оголошено подяки.

Було також підсумовано результати районного конкурсу серед сільських громад на краще впорядкування територій та розвиток соціальної інфраструктури. І місце та сертифікат на 30 тис грн. виборола Кулевчанська сільська рада, ІІ місце та сертифікат на 20 тис грн. отримала Зорянська сільська рада, ІІІ місце та сертифікат на 10 тис грн. виборола Новоселівська сільська рада. Вісім сільських рад отримали Почесні грамоти районної ради та цінні подарунки – газонокосарки.

Почесною відзнакою Саратської районної ради «Орден» та медаллю «За внесок у розвиток району» також були відзначені окремі сільські голови та депутати районної ради.

А святковий настрій присутнім подарували учасники художньої самодіяльності району: народний чоловічий ансамбль української народної пісні «Чумацький шлях» будинку культури с. Михайлівка,  народний ансамбль болгарського народного танцю «Камчик» та вокальний ансамбль «Ліляна» будинку культури с. Зоря, хореографічний колектив «Любисток» та вихованка  КЗ «Саратська дитяча музична школа» Дарія Стогній, солістка Саратського селищного будинку культури Ганна Желєва, солістка Зорянського СБК  Євгенія Райчева, соліст Новоселівського СБК Юрій Плачинта, керівник народного вокально-інструментального ансамблю «Сармати» та соліст Саратського РБК Андрій Нейчев.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 376 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024