Четвер, 25.04.2024, 21:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 30 » В День прикордонника в селищі Сарата вшанували пам'ять Дмитра Сирбу та всіх загиблих прикордонників
18:25
В День прикордонника в селищі Сарата вшанували пам'ять Дмитра Сирбу та всіх загиблих прикордонників

У неділю, 28  травня, українські  вартові державних рубежів відзначили своє професійне свято – День прикордонника.

Прикордонні війська є одним з ключових елементів  у справі  збереження та розвитку  нашої держави. Адже жодній з держав не вдавалося зберегти свою ідентичність, не приділяючи особливої уваги захисту свого кордону. Тому наш народ завжди ставиться з особливою шаною та повагою до українських прикордонників.

Саме військовослужбовці прикордонних військ одними з перших стали на захист територіальної цілісності України з початком  російської військової агресії  на сході України у 2014 році. Чимало з них віддали своє життя за нашу державу. В числі цих Героїв, які на віки залишаться у людській пам'яті був і наш земляк – військовослужбовець Білгород- Дністровського прикордонного загону Дмитро Сирбу, який загинув у липні 2014 року в районі пункту пропуску «Довжанський» внаслідок обстрілу бойовиками українських позицій  російськими «градами».

Вшанувати пам'ять Дмитра Сирбу до  меморіальної дошки Героя  прийшли члени родини загиблого – мати Анжела Василівна, батько  Василь Георгійович,  брат Ігор (який, наслідуючи приклад Дмитра, також став прикордонником), військовослужбовці,  волонтери, представники райдержадміністрації, районної ради, громадськість та жителі селища. Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять Дмитра Сирбу та всіх загиблих героїв-прикордонників.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 412 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024