Вівторок, 21.05.2024, 05:47
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Жовтень » 16 » Урочистостості до Дня захисника України
09:37
Урочистостості до Дня захисника України

11 жовтня напередодні державного свята в районному будинку культури відбулися урочисті збори громадськості та святковий концерт із вшануванням мужності та героїзму захисників суверенітету та цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу з нагоди відзначення Дня захисника України.

Програму святкового заходу відкрила та вела чарівна Світлана Урсул – військовослужбовець Збройних Сил України.

Присутніх з Днем захисника України щиро привітали голова Саратської районної державної адміністрації А.А. Лобан, голова Саратської районної ради Ю.П. Переправка, які відзначили значний внесок військовослужбовців, добровольців, волонтерів у справу захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, побажали міцного здоров’я, сили духу та миру.

За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисника України  групу військовослужбовців, учасників АТО було нагороджено Почесними грамотами Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради, Грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Також грамотами були нагороджені матері учасників АТО.

Святковий концерт учасникам зборів подарували хореографічний колектив Саратської дитячої музичної школи, солісти Саратського районного будинку культури Олена Яценко, Світлана Урсул та Ганна Желєва, учасники народного вокально-інструментального ансамблю «Сармати» районного будинку культури Михайло Костов, Євген Байло та Павло Буюклі, соліст Новоселівського СБК Юрій Плачинта та дитячий хореографічний колектив районного будинку культури «Імпульс».

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 262 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024