Четвер, 28.03.2024, 19:19
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Вересень » 12 » Урочисті збори присвячені Дню фізичної культури і спорту
16:47
Урочисті збори присвячені Дню фізичної культури і спорту

7 вересня 2012 року  у районному будинку культури проведено урочисті збори присвячені відзначенню Дня фізичної культури і спорту,на які були запрошені ветерани спорту, деякі діючі спортсмени, вчителі фізичного виховання та тренери викладачі спортивної школи.

З  підсумками роботи у сфері фізичної культури та спорту ознайомив голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Семенович Коритний.

Анатолій Семенович  зазначив, що сьогодні до послуг мешканців району  є 6 стандартних стадіонів, 28  спортивних зали, 29 футбольних поля, 2  сучасних тренажерних спортивних майданчика, 1 майданчик  з синтетичним покриттям.

В галузі фізичної культури та спору в районі працює 79 фахівців: 49 вчителів фізичного виховання. 12 тренерів викладачів ДЮСШ, вчителів вищої категорії 8, першої категорії 12, 2 категорії – 10, 37 спеціалістів, а також: 1 заслужений тренер України – Златов Василь Георгійович, 2 старших тренера – Волков Іван Іванович , Чирва Руслан Іванович, 2 майстра спорту Радянського союзу - Грибков Володимир Олександрович, Георгієв Георгій Васильович, 4 вчителя - методиста – Самокіш Іван Миколайович, Пелін Микола Ісидорович, Вололовцев Іван Петрович, Маковецький Василь Якович. 

Особливо приємно усвідомлювати, що наше молоде  покоління все більше і більше захоплюється активними заняттями спортом.

У 2012  році проведено спартакіаду школярів 2011-2012 навчального року по 11 видам спорту, в яких прийняло участь 4865 учнів.

В 2011 році по програмі обласної спартакіади школярів район посів:

- ІІ місце у фіналі з волейболу серед юнаків;

- ІІ місце в зоні «Нащадки козацької слави»;

- ІІІ місце у фіналі з л/атлетичного кросу;

- ІІІ місце з міні-футболу серед юнаків 1999 р. н.;

 -ІІІ місце у фіналі області Спартакіади допризовної молоді (два І місця у особистому заліку з бігу на 2 км, смуга перешкод – Небога Іван, Саратська ЗОШ, та ІІ місце з підтягування на перекладині – Тишевич Денис Плахтіївська ЗОШ №3).

В 2012 року в районі була проведена спартакіада АПК по програмі літніх сільських спортивних ігор Одещини з 12 видів спорту.

Охоплено заняттям фізичною культурою  та спортом 28 700 чоловік у тому числі 19170 молодь до 35 років.

За рахунок районного бюджету були придбані нагородний матеріал для нагородження шкіл-переможців та призерів районної спартакіади серед школярів та спартакіади АПК, придбані спортивні костюми та форма для участі збірних команд району у обласних змаганнях. Прикладом стабільного фінансування ігрових команд і спортивних заходів на території села служить керівництво СВК "Дружба”, СВК «Победа», СВК "Сергіївка”, СФГ «Балкани», СВК «Успенівське», Михайлівська, Світлодолинська сільські ради, які вкладають не малі кошти в розвиток фізичної культури та спорту, приділяють значну увагу розширенню матеріальної та спортивної бази, матеріального стимулювання учасників змагань.


Сайт Саратської РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 473 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024