Понеділок, 06.05.2024, 20:12
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Квітень » 23 » Урочисте відкриття стаціонарного посту №5 ДАІ
21:32
Урочисте відкриття стаціонарного посту №5 ДАІ

17 квітня 2013 року відбулося урочисте відкриття стаціонарного посту дорожньо-патрульної служби №5 Державної автомобільної інспекції в смт Сарата, у якому взяли участь: заступник начальника УДАІ ГУМВС України в Одеській області – начальник міліції з громадської безпеки, полковник міліції Фучиджи Д.В., начальник УДАІ ГУМВС України в Одеській області, полковник міліції Недєльський В.В., заступник начальника – начальник УДАІ відділу ДПС, полковник міліції Ткаченко А.А., заступник начальника відділу ДПС УДАІ ГУМВС в Одеській області, полковник міліції Міхайлов М.А., голова районної ради Чемерис В.С., заступник голови районної державної адміністрації Небога О.І.,
 начальник Саратського РВ ГУМВС України в Одеській області Харлашин О.О., заступник начальника Саратського РВ ГУМВС України в Одеській області Присяжнюк О.В. командир взводу з обслуговування стаціонарного посту №5, капітан міліції Червоненко А.В. та особовий склад ДАІ.

Символічну стрічку з нагоди відкриття стаціонарного посту дорожньо-патрульної служби №5 перерізали голова районної ради Чемерис В.С. та заступник начальника – начальник міліції з громадської безпеки, полковник міліції Фучиджи Д.В.

Виступаючі на відкритті відмічали велике значення посту дорожньо-патрульної служби №5 для області, так як через нього проходять траси та дороги регіонального, обласного та міжнародного сполучення.

Голова районної ради Чемерис В.С. наголосив, що для більш ефективної роботи та покращення ситуації на дорогах району, районна рада буде фінансово підтримувати пост дорожньо-патрульної служби №5 Державної автомобільної інспекції в смт Сарата.

Всім присутнім на відкритті посту №5 працівниками служби ДАІ була представлена та продемонстрована у дії новітня технологія відео спостереження та фіксації порушень правил дорожнього руху системи «Гарпун».

Окрім системи «Гарпун» пост також оснащений єдиним реєстром, що дасть змогу працівникам ДАІ за максимально короткий час здобути інформацію про автомобіль та його власника, а також про автомобілі, які находяться у розшуку.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 827 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024