П`ятниця, 19.04.2024, 06:43
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 10 » Урочиста хода, мітинг, концерт, польова кухня. Святкування Дня Перемоги пройшло у селищі Сарата.
21:51
Урочиста хода, мітинг, концерт, польова кухня. Святкування Дня Перемоги пройшло у селищі Сарата.

День Перемоги – це дійсно всенародне свято, урочисте й радісне. У цей день в очах мільйонів людей читається й радість, й печаль. Адже в багатьох родинах живе гірка пам’ять про війну, про близьких, які не повернулися з її кривавих лав.
09 травня святкування 71-тої річниці завершення другої світової війни Дня перемоги розпочалося з покладання квітів до кургану Слави та мітингом біля меморіалу загиблих воїнів.
У урочистих заходах
  прийняли участь голова районної ради Райнов Б.І., голова райдержадміністрації Лев М.О., голова Саратської селищної ради Негодяєв А.Л., ветерани війни та праці, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівники підприємств та організацій Саратського району, мешканці селища Сарата, представники громадських організацій.

Хвилиною мовчання учасники вшанували пам'ять загиблих воїнів, що поклали своє життя за мирне та щасливе майбутнє нашої країни. Тричі пролунав салют із гвинтівок.
До присутніх, серед яких було чимало молоді і дітей, багато родин – у кількох поколіннях, звернулися з вітальним словом представники влади: селищний голова Негодяєв А.Л., голова районної організації ветеранів України Сапунов І.Ф., голова районної ради Райнов Б.І., голова райдержадміністрації Лев М.О., начальник Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділення поліції ГУНП в Одеській області Р.М. Перебийносюк.
До меморіалу загиблих воїнів мешканці та гості селищя поклали квіти в пам’ять про загиблих у Другій світовій війні. 
Сьогодні в Саратському районі живих учасників бойових дій залишилось 10 чоловік. Зокрема, у селищі Сарата три : О.Ю. Прокоф’єв, З.В. Сочинський, О.С. Третьяков.
Одразу після закінчення урочистого мітингу на площі Патріотів селища усіх чекав солдатській обід, де усі охочі мали змогу покоштувати солдатської каші.
У другій половині дня для ветеранів відбувся традиційний обід, а у шахово-шашковому клубі відбулись відповідні змагання. 
Пообідні на стадіоні селищя відбувся фінал «Кубка Халікова», у якому змагались команди с. Миколаївки-Новоросійської та с. Зоря. Суперники показали свою силу, здоровий дух та витримку. За результатами гри перемогу здобула команда с. Зоря з рахунком 4:1.
Завершилося свято масовими народними гуляннями на площі Патріотів селища Сарата.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 510 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024