Понеділок, 06.05.2024, 13:49
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Вересень » 2 » «Україна - єдина країна»
12:34
«Україна - єдина країна»

27 серпня 2014 року відбулася колегія Департаменту освіти і науки ООДА, під час якої біля адміністративного будинку державної адміністрації  № 2  працювала обласна виставка дитячої творчості. На виставку було запрошено 12 позашкільних закладів освіти області, в тому числі і Саратський. КЗ «Саратський районний БДТ» знову проявив свої організаторські здібності і з гідністю представив район, демонструючи найкращі вироби обдарованих дітей  Саратщини у різних техніках виконання.  Гаслом виставки став вислів «Україна – єдина країна, крізь віки і століття»,  який надав можливості учасникам виставки  проявити всю красу і велич українського побуту, народного рукоділля та декоративно-ужиткового мистецтва, яке не тільки збереглось в серцях людей, а й успішно розвивається і зараз, торкаючи ніжні струни душі, пробуджуючі найтепліші почуття до своєї Батьківщини. Духовність, традиції, культура  нашого району, представлені у виробах, поєднували в собі національну жовто-блакитну гаму. Експонати вражали своєю оригінальністю і майстерністю.

   Виставка дитячої творчості стала початком навчального року для педагогів-позашкільників і стимулом для здобуття нових перемог у  2014/2015 навчальному році.

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ» 

На базі районної профспілки державних установ триває збір гуманітарної допомоги для переселенців із зон військового конфлікту на Донбасі, а також солдатам української армії. Чергову партію допомоги з дитячих речей та продуктів харчування   зібрали та передали  батьки  Новоселівського дитячого садка(завідуюча Могорян Олена Іллівна) та батьки І-го дитячого садка смт Сарата (завідуюча Липовська Лариса Андріївна).  Добрий внесок у загальну валізу зробила голова районної профспілки державних установ Минзул Ганна Мефодіївна. За її словами, допомогу буде передано до районного пункту збору гуманітарної допомоги,  який базується в приміщенні військомату,  згодом розподілено  на потреби переселенців.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 677 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024