П`ятниця, 29.03.2024, 04:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 19 » Учні Саратської школи –гімназії поспілкувались з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич
16:48
Учні Саратської школи –гімназії поспілкувались з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич

На базі Саратської районної бібліотеки учні 10 класів мали змогу  он- лайн  познайомитися  з  експериментальними педагогічними  технологіями  Рішельєвського ліцею. Кращими викладачами ліцею  були представлені лекції по математиці і історії України. 

Під час вебінару учні  мали можливість поспілкувалися з  Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич, яка оцінила здобутки ліцею  по змішаному навчанню: «Змішане навчання, коли учбовий процес проходить як у онлайн форматі, так і очно, дає дітям можливість учитись у найкращих учителів, а педагогам – перейняти нові методики та урізноманітнити навчання».  Також Міністр зазначила, що майбутнє саме за такими формами освіти. Адже це і можливість одночасно отримати гарний урок від найкращого учителя, і доопрацювати прогалини очно зі своїм педагогом.

До речі  співпраця Саратської районної бібліотеки з Рішельєвським ліцеєм почалася в жовтні 2016 року. Щосуботи учні  мали можливість  прийняти  участь в вебінарах по підготовці до предметних  олімпіад та  ЗНО.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 354 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024