Вівторок, 23.04.2024, 15:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 12 » Учитель має право вчити й виховувати до тих пір, поки сам учиться й удосконалюється
13:48
Учитель має право вчити й виховувати до тих пір, поки сам учиться й удосконалюється

Такого девізу дотримуються педагогічні працівники, вчителі початкових  класів, для яких  КУ «Саратський  РМК з питань освіти» 31 жовтня 2018 року був  організований і проведений  семінар з дуже актуальної проблеми сьогодення: «Формування ключових компетентностей молодшого школяра».

Спостереження і досвід свідчать про загальне падіння читацької культури в суспільстві, зниження інтересу до книги. Тому, з метою забезпечення кваліфікованого керівництва навчанням, основою якого є знання особливостей процесу читання, володіння ефективними методами і прийомами, керівник районного методичного об’єднання вчителів початкових класів, вчитель Новоселівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» Тетяна Олександрівна Пелін підготувала  і виступила перед учасниками семінару з мультимедійною презентацією. Цікаво, нестандартно, корисно для вчителів у змістовній доповіді йшла мова про компетентнісний підхід як чинник модернізації навчального процесу в початковій школі.

Пелін Олена Василівна, вчитель початкових класів цього ж закладу освіти, ознайомила педагогічних працівників з новими технологіями навчання та прийомами розвитку критичного мислення дітей на уроках математики.

Фрагменти уроків, підготовлені вчителями, були насичені комунікативними та інтерактивними методами, вправами з інтегрованим змістом, дидактичними іграми.

Учасники семінару в ролі учнів брали участь у різних видах діяльності.

Майстер-клас, проведений керівником гуртка КЗ «Саратський РБДТ» Яковлевою Г.В. надихнув вчителів на творчу діяльність.

Педагоги обмінялись думками щодо бачення ними Нової української школи, обговорили реалії та перспективи, основні постулати  знаннєвого та  компетентнісного підходів.

Радує те, що є вчителі, які вміють учитись ефективно, швидко оновлюють свої знання, здатні генерувати свої ідеї, несуть ці ідеї іншим.

Рефлексуючи з приводу проведеного заняття, учителі зазначили, що отримані знання обов’язково будуть використовувати у своїй роботі.

 

Караулан М.С., завідувач КУ «Саратський РМК з питань освіти»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 305 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024