Четвер, 02.05.2024, 00:58
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Листопад » 27 » У Саратському районі скоєно напад на педагога, активістку ГО "Українська Бессарабія"
10:44
У Саратському районі скоєно напад на педагога, активістку ГО "Українська Бессарабія"

Про напад на громадську діячку та активістку з Саратського району Лілію Маковецьку повідомила Анжела Сирбу мешканка с. Новоселівка Саратського району. У 2014 році 20-річний син Анжели Сирбу - Дмитро загинув під Зеленопіллям під обстрілом російських «Градів».   

"Знов скоіно напад на громадського активіста, на цей раз в Саратському районі, побили Маковецьку Л.В. активістку гр.орг. "Українська Бесарабія" таким чином нас хочуть змусити мовчать. Багатьох не влаштовує наша громадська позиція. Неодноразово були попередження, на які ми не реагували . Але ми не здамось. Далі буде.", - написала Анжела в facebook.

На підтримку жителів Саратського району з активною громадянською позицією на чолі ГУНП в Одеській області Олегу Беху звернулася волонтер з Одеси Nata Kartasheva, у своєму репості публікації з проханням звернути увагу на цей факт:

"Побили Лілія Маковецька, вона одна з небагатьох в Саратському районі справжній патріот, таких там мало дуже. Просто хочу нагадати, вона не тільки активіст і любить Україну, вона ще педагог і завуч школи. Отак. ....",- пише Наталія Карташева.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 559 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024