П`ятниця, 10.05.2024, 16:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2020 » Грудень » 2 » У Саратській громаді визначилися з керівним складом, старостами сіл і постійними комісіями
15:00
У Саратській громаді визначилися з керівним складом, старостами сіл і постійними комісіями

1 грудня в Сараті відбулася установча сесія селищної Ради VIII скликання Саратської об'єднаної територіальної громади, на якій Вікторія Райчева, яка перемогла на місцевих виборах, офіційно вступила на посаду голови Саратської селищної ради.

Також на першій сесії Саратської селищної ради в ході таємного голосування секретарем селищної ради обраний депутат від ОПЗЖ, підполковник запасу Володимир Проданов. Протягом 15 років він очолював Світлодолинську сільраду Саратського району.

Крім того, депутатський корпус за пропозицією Вікторії Райчевої підтримав призначення заступником селищного голови з питань організації місцевого самоврядування екс-голову Саратської районної ради Юрія Переправку і керуючим справами виконкому селищної ради Михайла Тодоров.

В ході сесії також прийняли рішення призначити старост сіл: Юрій Чернишов (Веденка, Мирнопілля, Кам'янка, Нова Іванівка і Нова Плахтіївка); Тетяна Сухаревська (Зоря); Тетяна Максимова (Долинка і Михайлівка); Юрій Сирбу (Новоселівка); Олена Бот (Світлодолинське). В ході обговорення питання про призначення старост селищний голова зазначила, що при визначенні числа старост на об'єднану громаду керувалися принципом – один староста на населення від 3 до 5 тисяч осіб. У функції старост попередньо будуть відведені обов'язки з проведення нотаріальних дій, робота зі зверненнями громадян, вироблення рекомендацій з благоустрою та водопостачання сіл. У перспективі Саратській селищній раді ще доведеться виробити функціональні обов'язки і повноваження старост.

Також народні обранці сформували Виконавчий комітет Саратської селищної ради, в який включили голову Вікторію Райчеву, заступників селищного голови Юрій Переправку і Михайла Тодорова, секретаря Володимира Проданова, заступника начальника фінансового управління Ольгу Небогу, призначених старост сіл, а також директорів Мирнопільської і Долинської шкіл Ігоря Панова і Сергія Ніколаєва.

У частині постійних комісій селищної ради прийнято рішення сформувати наступні комісії: з питань депутатської діяльності, місцевого управління та законності (головою комісії призначили Ірину Смирнову, «Довіряй ділам»); з бюджету та фінансово-економічних питань (голова – Зоя Кодрян, «Наш край»); із земельних відносин, охорони навколишнього середовища, комунального господарства та будівництва (голова – Георгій Чикликчи, «Наш край»); з питань освіти, спорту та молоді (голова-Володимир Середа, ОПЗЖ); щодо соціального захисту населення та охорони здоров'я (голова – Олександра Стогній, «Наш край»).


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 493 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024