П`ятниця, 19.04.2024, 22:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Серпень » 1 » У пунктах пропуску Білгород – Дністровського загону прикордонниками зафіксовано 5 випадків відмов від хабарів
16:26
У пунктах пропуску Білгород – Дністровського загону прикордонниками зафіксовано 5 випадків відмов від хабарів

П’ять випадків відмов від хабарів за минулий тиждень зафіксували прикордонники Білгород-Дністровського загону у п’яти різних пунктах пропуску через державний кордон. 

Так у пункті пропуску «Старокозаче». Під час здійснення прикордонного контролю прикордонники виявили, що 36 річний громадянин Туреччини, котрий слідував на виїзд з України, перевищив встановлений законодавством України термін перебування на території України. 

З метою уникнути адміністративної відповідальності за дане правопорушення, іноземець намагався за 800 гривень «вирішити питання» . 

За чинним законодавством України, такі дії іноземця містять ознаки злочину, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

Наразі громадянина Туреччини притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 ч.2 КУпАП, накладено штраф у розмірі 510 гривень та винесено постанову про заборону в’їзду на територію України терміном на три роки. 

По всім п’яти випадкам спроб надання неправомірної вигоди прикордонникам направлені повідомлення до Національної поліції України про можливі скоєння злочинів за ознаками ст. 369 ККУ. 

Прикордонники звертаються до громадян, які перетинають державний кордон,  не вкладати сторонні речі у паспортні документи та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками. 

У разі вимагання неправомірної вигоди від Вас, звертайтеся на гарячу лінію телефону служби «Довіра» за наступними номерами: 

(048) 779-53-44(45)  та  (04849) 6-01-98 .

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 398 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
1 pentaxim • 18:34, 01.08.2016
Ахаха! Турок еще и сэкономил 290грн specool
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024