П`ятниця, 26.04.2024, 19:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 4 » У Петропавлівці урочисто відкрито нове приміщення сільської амбулаторії
21:45
У Петропавлівці урочисто відкрито нове приміщення сільської амбулаторії

​31 березня 2016 року в селі Петропавлівка відбулося урочисте відкриття амбулаторії сімейної медицини в новому відремонтованому примішенні колишньої школи -шестирічки. У святковому заході взяли участь керівники району – голова райдержадміністрації Лев М.О., голова районної ради Райнов Б.І., керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації – керівник апарату облдержадміністрації Грузин В.В., директор департаменту охорони здоров’я та соціального захисту облдержадміністрації Ляпчук Т.М. та її заступник Ковбасюк Н.З., депутати обласної ради – Чиклікчи Г.Г., Братінов Г.В., заступник голови районної ради Небога О.І,  депутати районної ради Лохматов В.О., Райнов І.С., Стогній О.П., мешканці села. 

    Відкриваючи урочистий мітинг Петропавлівський сільський голова Чернова О.М. подякувала всім причетним до цієї важливої для села події – керівникам ТОВ «Агросвіт -ТД» Карпенку П.М., та Дорофеєву І.З., які передали будівлю у власність сільської громади, керівництву району, депутатам обласного та районного рівня за виділення необхідних коштів на ремонт, будівельникам та мешканцям села, які гуртом облаштовували територію нової амбулаторії. У підсумку мешканці села отримали сучасну амбулаторію первинної медико-санітарної допомоги зі стандартними профілактичними та лікувальними кабінетами: кабінетом здорової дитини, діагностики туберкульозу, щеплювальним, оглядовим жіночим кабінетом, кабінетами прийому дитячого та дорослого населення, акушерським, маніпуляційним та фізкабінетом, облаштованими підсобним приміщення та внутрішніми туалетами. В цій же будівлі буде розміщено і клінічну лабораторію. Михайло Лев додав, що відкриття цього соціального об’єкту стане початком на шляху розвитку не лише Петропавлівки, а й сусідніх сіл – Старосіллля Міняйлівки, Фараонівки. Адже в перспективі Петропавлівка стане адміністративним центром об’єднаної громади, до якої входитимуть зазначені населені пункти. 
      Керівник апарату облдержадміністрації Вадим Грузин передав вітання від голови Одеської обласної державної адміністрації Михеїла Саакашвілі та зазначив, що нинішня подія – приклад реальної співпраці державної, місцевої влади та мешканців громади. Вадим Валерійович також повідомив, що у обласної та районної влади є плани з подальшого будівництва інших соціальних об’єктів у селі, зокрема щодо відкриття тут пункту екстреної медичної допомоги та пожежної частини, вирішення проблеми зі станом доріг. Після оглядин нових приміщень Вадим Грузин пообіцяв допомогти з придбанням меблів та медичного обладнання амбулаторії
     Директор департаменту охорони здоров’я та соціального захисту облдержадміністрації Тетяна Ляпчук, у минулому мешканка нашого району, відмітила значну увагу до розвитку медицини району нинішніх керівників райдержадміністрації та районної ради та пообіцяла, що зі свого боку докладатиме максимум зусиль для розвитку своєї малої батьківщини. А її заступниця Наталя Ковбасюк назвала появу у Петропавлівці сучасної амбулаторії практичним втіленням проекту з розвитку сімейної медицини та охорони здоров’я на теренах нашої області.
     Привітали петропавлвців і депутати обласної ради – Георгій Чиклікчи, який подарував новій амбулаторії апарат ультразвукового обстеження, Гнат Братінов (надав грошову допомогу на потреби закладу), депутати районної ради Лохматов В.О., та Райнов І.С.
    Після урочистостей керівництво району та структурних підрозділів облдержадміністрації оглянули територію та приміщення старої амбулаторії, на базі якої власне планується розміщення центру екстреної медичної допомоги. За словами сільського голови Оксани Чернової для початку робіт у бюджеті сільської ради вже заплановано 150 тис. гривень. Проте для реалізації цієї справи потрібна буде фінансова допомога з обласного та районного бюджетів.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 405 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024