Субота, 20.04.2024, 14:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 5 » Творча зустріч педагогів закладів дошкільної освіти Саратського та Арцизького районів.
16:19
Творча зустріч педагогів закладів дошкільної освіти Саратського та Арцизького районів.

30 листопада  2017 року в  Арцизький  район  завітали їх колеги педагоги з сусіднього району.  Перша  зустріч була в закладі дошкільної освіти №7 «Вербиченька», який став переможцем у районному конкурсі «Я вірю в майбутнє твоє, Україно!». Освітяни презентували  свій досвід роботи з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку. Ми переглянули  представлене  розвивальне ігрове  середовище  у кожній групі закладу, яке відповідає сучасним вимогам. У закладі оформлена цікава виставка поробок батьків із дітьми: «Подарунок воїну АТО», присвячена дню Збройних сил України, обладнана  музейна кімната «Мамина світлиця».

Творчий колектив закладу  показав  нові засоби та прийоми зацікавлення малят, впливу на становлення їхніх духовних цінностей, яскраві моменти із життя дитячого садка.   Переглянули музичну  композицію  за участю дітей різних вікових груп за темою «Ми – майбутнє твоє, Україно!».  Діти подарували  гостям  поробки «Ангелочки» та пряники «Голуб миру».

Друга зустріч  була у   закладі дошкільної освіти №5 «Росинка» , який посів друге місце у районному огляді - конкурсі «Я вірю в майбутнє твоє, Україно!». Ми   продовжували   знайомитися з досвідом роботи по формуванню у дітей патріотизму та громадянської свідомості. Усіх присутніх дуже потішили виступи дітей, яскраві  костюми, танцювальні номери, а головне - радість на обличчях  дітей, задоволення від виконання, гордість за свої вміння. На згадку про  свій заклад діти подарували присутнім обереги, які робили разом із вихователями.  На завершення було проведено оглядову екскурсії – ознайомлення із закладом дошкільної освіти №4 «Сонечко». У цьому закладі  ми відмітили оригінальні  живі куточки у групах, оснащення для проведення навчального процесу.

З вітальним словом до присутніх звернулися  начальник  відділу освіти, молоді та спорту Арцизької РДА – Оксана Павлівна  Стоянова, радник голови Арцизької РДА  -   Завальнюк Людмила Володимирівна.

Кожному дитячому садку  ми  подарували  посібник  І.І. Карабаєвої – кандидата психологічних наук, старшого наукового співробітника лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України «Альбом розвитку творчої уяви» для дітей старшого дошкільного віку.  Запропонували колегам  прийняти участь  у нашій співпраці з науковими робітниками кафедри психології дошкільника цього інституту. На згадку про нашу зустріч подарували поробки, які виготовили педагоги  закладів  дошкільної освіти  КЗ  «Саратський ДНЗ я/с» , КЗ «Успенівський ДНЗ я/с», КЗ «Сергіївський ДНЗ я/с», КЗ «Надєждинський ДНЗ я/с», Введенський НВК ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок).

Під час обговорення було прийняте спільне рішення про подальшу творчу працю.  За таку креативну зустріч  ми  дякуємо  методисту дошкільної освіти відділу освіти Арцизької РДА -  Колісніченко  Наталії Костянтинівні та всім причетним до підготовки та проведення цієї зустрічі.

 

Арнаутова О.М.,  методист  з дошкільної освіти КУ «Саратський РМК з питань освіти»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 528 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024