Неділя, 05.05.2024, 06:03
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Листопад » 4 » Туризм єднає!
11:05
Туризм єднає!

Які асоціації виникають, коли ми чуємо слово «туризм»? Звісно, великий рюкзак, намет, спальник, карта, вогнище… Паралельно треба додати: витримка, швидкість, спритність, кмітливість, взаємодопомога, робота в команді. Туризм це не тільки відпочинок, це наполеглива праця та довготривалі тренування.

Щороку восени у вихованців гуртка «Пішохідний туризм» КЗ «Саратський районний БДТ» на базі Новоселівського НВК (керівник Сирбу Ю.Ф.) є нагода випробувати свої сили та знання, взявши участь у Кубку Одеської області з пішохідного спортивного туризму серед команд юнаків та юніорів «Осінній марафон». З 24-28 жовтня наша команда наполегливо долала дистанції: «Смуга перешкод» (двійки), «Смуга перешкод» (командна), «Крос-похід» у віковій групі В (юніори). Складність дистанції ІІІ класу.Етапи були важкими, але мудрі настанови керівника, взаємопідтримка та командна робота,надавали дітям впевненості в своїх знаннях та вміннях, надихали на перемогу. Результат: в кожному виді змагань команда впевнено займала ІІ місце, в загальному заліку ІІ місце.

Вітаємо нашу команду з перемогою! Цілеспрямованості, наполегливості, позитиву, яскравих вражень, вдачі та нових звершень!

Організаторам і суддям міцного здоров’я, оптимізму та успіху. Окрема подяка вихованцю гуртка «Пішохідний туризм», в минулому, Пеліну Іллі. Пам’ятаймо, крім змагань, запеклої боротьби та відпочинку, туризм – це перш за все міцна, справжня дружба впродовж всього життя.

Сога О.В.,

методист КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 314 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024