П`ятниця, 26.04.2024, 17:20
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 14 » «Трикстер» в Одеській області
16:02
«Трикстер» в Одеській області

З 9 по 30 листопада 2017 року на території Одеської області проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Трикстер». Мета заходу - запобігання вчиненню правопорушень, пов’язаних із шахрайським заволодінням коштами громадян з використанням електронно-обчислювальної техніки.

Щоб досягти своєї мети, шахраї вигадують різні схеми обману: пропонують розіграші цінних подарунків (найчастіше автомобілів), створюють мережі фіктивних Інтернет-магазинів, де розміщуються оголошення з неправдивою інформацією про продаж різного товару чи надання послуг, а також під виглядом працівників банківських установ повідомляють про блокування платіжної картки, таким чином отримуючи від громадян коди та паролі доступу до банківських рахунків.

Досить часто громадянам телефонують особи, які представляються працівниками поліції, та повідомляють, про вчинення їх близьким родичем кримінального правопорушення, при цьому пропонують залагодити питання, перерахувавши певну суму грошей на номер мобільного оператора зв’язку.

У таких випадках шахраї розраховують, що людина у паніці виконає поставленні ними умови. Завжди перевіряйте таку інформацію, не поспішайте виконувати прохання шахраїв, особливо ті, що стосуються переказу коштів, наберіть телефон найближчого відділення поліції і поцікавтеся, чи працює співробітник, який вам дзвонив, у поліції.

Нікому та за жодних обставин не повідомляйте пін-код від вашої карти, номери телефонів, паролі доступу до банківських рахунків, тому що зловмисники під будь-яким приводом хочуть отримати вказані дані, щоб згодом негайно зняти з картки гроші.

При замовленні товару чи послуг через Інтернет мережі, оплачуйте їх вартість після отримання чи виконання зобов’язань, а не передоплатою, яка набагато спрощує можливість заволодіти коштами.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 378 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024