Четвер, 02.05.2024, 02:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Червень » 2 » Травнева нарада клубних працівників
12:20
Травнева нарада клубних працівників

27 травня в районному будинку культури відбулася нарада працівників клубних закладів району.

Нараду розпочала директор КЗ «Саратський РБК» Т.В. Баюш. Вона довела до відома учасників наради накази управління культури і туризму, національностей та релігій Одеської обласної державної адміністрації, ознайомила з Указом Президента України стосовно відзначення 19-ї річниці Конституції України. Торкнулася стану виконавчої  дисципліни керівниками клубних закладів та питання підготовки будинків культури і клубів до роботи у осінньо-зимовий період 2015-2016 років. Також нагадала про надання документів для проходження атестації працівниками клубних закладів, якім належить пройти її у 2015 році.

Начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації А.Б. Сухарський привітав працівників М-Новоросійського СБК з яскравою перемогою у обласному фестивалі театрального мистецтва «Театральна весна-2015», повідомив про підсумки роботи комісії обласного управління культури і туризму, національностей та релігій Одеської ОДА з присвоєння / підтвердження почесного звання «народний/зразковий аматорський колектив». Особливо зупинився на питаннях проведення ремонтів в клубних закладах та підготовки їх до роботи у наступному опалювальному сезоні; торкнувся питання виплати працівникам культури індексацій; повідомив про святкування дня міста Б-Дністровського та запропонував творчім колективам та майстрам декоративно-прикладного мистецтва взяти участь у заході; повідомив учасникам наради про відзначення найближчим часом 40-річного ювілею хору ветеранів районного будинку культури і запропонував керівникам клубних закладів взяти участь у заході.

Методист районного будинку культури І.М. Коваль детально проаналізував стан виконання клубними закладами планів роботи, надання інформацій про проведені заходи, графіків роботи закладів та гуртків, планів роботи з дітьми у період літніх канікул.

Методист районного будинку культури Д.В. Дмитрик довів до відома учасників наради аналіз завершення опалювального сезону в закладах культури та стан підготовки матеріально-технічної бази будинків культури і клубів до роботи у наступний осінньо-зимовий період.

Методист - завідувач Саратського районного історико - краєзнавчого музею Л.М. Клим ознайомила учасників наради з методичними матеріалами, присвяченими міфам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 944 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024