Неділя, 28.04.2024, 02:48
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 7 » Тиждень правових знань
22:49
Тиждень правових знань

З метою реалізації положень Указу Президента України «Про Національну програму правової освіти населення України» від 18.10.2001 року № 992, Програми правової освіти населення Одеської області на 2009-2013 роки, наказу Саратського районного управління юстиції Одеської області і відділу освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту Саратської районної державної адміністрації № 310/64-о/д від 26.09.2013 року з 07 по 11 жовтня 2013 року з нагоди Дня юриста Саратським районним управлінням юстиції спільно з районною державною адміністрацією в загальноосвітніх школах району буде проведено Тиждень правових знань.
 До проведення цього заходу залучені всі відповідні служби та юристи району. Метою Тижня правових знань є роз’яснення учням шкіл основних положень чинного законодавства України, особливо прав дитини, а в окремих випадках відповідальності та обов’язків дитини. Реалізація цього заходу відбудеться шляхом надання учнівській молоді кваліфікованими та досвідченими спеціалістами району лекцій, бесід, відкритих класних годин, диспутів на різноманітну правову тематику. Під час цього заходу буде працювати громадська приймальня, створена при Саратському районному управлінні юстиції, щоденно з 9.00 до 17.00 години для надання безоплатної правової допомоги та консультацій населенню та учнівській молоді за адресою: с.м.т. Сарата, вул. Чкалова, 2, адміністративна будівля Саратського районного управління юстиції.

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 691 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024