Понеділок, 29.04.2024, 13:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Червень » 26 » Театральному колективу "АРЛЕКІН" - 10 років
18:56
Театральному колективу "АРЛЕКІН" - 10 років

В районному будинук культури відбувся ювілейний концерт, присвячений 10-річчю створення зразкового театрального колективу «Арлекін» Комунального закладу «Саратська  дитяча музична школа» та 2-му випуску учнів класу театру, які закінчили повний курс навчання.

 В цей день всі бажаючі знову мали можливість  зустрітись із чудовим світом мистецтва, яке щоразу народжується на сцені, коли на ній виступає «АРЛЕКІН».  Засновником  та постійним керівником театрального колективу в 2004 році  стала викладач класу театру Тетяна Іванівна Влаєва,  талановитий  режисер,  людина, неймовірно закохана в свою справу та в своїх учнів.  За 10 років свого існування  дитячий  колектив під її вмілим керівництвом пройшов випробування багатьма творчими заходами районного, обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівня,  а в 2011р. отримав звання «зразковий». За цей час створено безліч вистав і театралізованих програм, відомих не тільки в нашому селищі, але і в Одеській області , та здобуто багато яскравих перемог. 

Ювілей  зібрав на сцені районного будинку культури три групи «Арлекіну» - випускників 2011 року, випускників нинішнього року та наймолодших – учнів, які перейшли до 4-го класу. У кожної групи є свої пам’ятні «зіркові» вистави – «Снігова королева», «Історія про Попелюшку», «А ми в гнізді», міні-вистава «Чувства», поліцейська комедія  «8 люблячих жінок», «За двома зайцями», «Наша Маша і чарівний горіх», «Сонечко та сніговички», «День народження в Джунглях», «Пташиний переполох»,  музично-драматичні композиції «Тополя» та «Сова», театральні мініатюри та багато інших творчих робіт.

Час плине швидко, минають  роки, підростають учні, не перелічити кількість зіграних ролей ,  а ще більше їх попереду – цікавих, змістовних, яскравих у нових виставах. Отож, хочеться побажати «Арлекіну»  і  його керівнику - Тетяні Іванівні Влаєвій  і в подальшому натхнення,  творчих злетів та здобуття переконливих перемог, а також, завжди пам’ятати відомий вислів великого Шекспіра: «Вся наша жизнь – театр, и все мы в ней – актеры».

  Також, ми дуже вдячні гостям, які розділили з нами радість з приводу святкування ювілею  театрального колективу, це  - Коваль Наталія Миколаївна - директор  Одеського обласного начально-методичного центру закладів культури та мистецтв,  Негодяєв Анатолій Леонідович - голова Саратської селищної ради,  Ходос Валентин Валентинович  - начальник відділу освіти Саратської РДА, Сухарський Антолій Броніславович – начальник відділу культури Саратської РДА,  Корень Алла Дмитрівна - редактор Саратської районної газети «Советская новь», Тимошенко  Ірина Дмитріївна – директор Саратскої централізованої бібліотечної системи та багато інших шановних гостей, батьків та жителів селища.

Директор КЗ «Саратська ДМШ»   Горшкова Л.К.

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 851 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024