П`ятниця, 29.03.2024, 18:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Квітень » 10 » Талант - це щоденна праця над собою
00:22
Талант - це щоденна праця над собою

Уже понад десять років проходить у нашому районі та області фестиваль, що до­помагає виявити талановитих та здібних дітей. У передсвят­кові дні обласний етап Всеук­раїнського фестивалю "Чисті роси", що проводиться в рамках огляду-конкурсу, проходив у районному Бу­динку культури. 

У ньому взя­ли участь близько 600 учнів загальноосвітніх шкіл нашо­го району та вихованці Ми­хайлівської школи-інтернату. Вони запропонували до ува­ги журі 117 цікавих номерів. Загальне керівництво цього заходу на рівні області здійснював методичний центр художнього та естетич­ного виховання дітей і молоді Південноукраїнського націо­нального педагогічного уні­верситету ім. К. Д. Ушинського. У нашому ж районі організацією свята займали­ся відділ освіти райдержадміністрації та Будинок дитячої творчості, які заздалегідь по­відомили навчальні заклади, молодь району та вчителів шкіл про фестиваль. У фойє Саратського районного Бу­динку культури в день про­ведення заходу, 4 березня, було організовано виставку робіт декоративно-приклад­ного мистецтва, виготовле­них руками учасників гуртків БДТ та учнів шкіл. Серед розмаїття дитячої фантазії були оригінальні експонати-різьблення по дереву, виро­би з бісеру, паперу, плетіння гачком, пейзажні малюнки. Слід сказати, що організація заходу пройшла на належно­му рівні,   й майже всі навчальні заклади запропону­вали до уваги журі цікаві но­мери солістів-вокалістів, які підготували різнопланові пісні, танцювальні номери та декламаторів віршів. Компе­тентне журі, до складу якого входила заступник директора методичного центру художньо-естетичного виховання дітей і молоді Л. М. Шуляк, оцінювало дикцію, чистоту інтонування, артистизм та культуру сценічного вико­нання учасників фестивалю. До уваги брались також тембр та сила голосу во­калістів району, творча інди­відуальність виконавців, складність номеру. Високу оцінку за свою майстерність отримали Новоселівський народний танцювальний ко­лектив "Мерцишор", вокалі­сти Саратської ЗОШ та декла­матори віршів Плахтіївських навчальних закладів. Серед учасників лауреатами першого ступеню став 51 номінант, другого ступеню 20 учнів, третього - 15. Усі і учасники визнані дипломантами   фестивалю "Чисті роси". Вихованці Михайлівської школи-інтернату запропонували також цікаву концертну програму, стали номінантами третього ступеню. Такі високі здобуті досягнення учнів загальноосвітніх навчальних закладів району - результат кропіткої щоденної роботи педагогів,  керівників гуртків та самих дітей, які щодня працюють над розвитком свого таланту,  його гранями.

 

Буюклі Т.І., методист КУ «Саратський РМК з питань освіти»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 743 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024