П`ятниця, 19.04.2024, 12:57
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Листопад » 13 » Свято Введенських дошкільнят
23:27
Свято Введенських дошкільнят

У Саратському районі є мальовниче село Введенка, де живуть гарні, працьовиті люди. У центрі села красується Альма-матер освіти – школа-дитячий садок. Досьогодні у дитячому садку функціонувала одна різновікова група, яка не могла задовольнити потреби в охоплені всіх дошкільнят освітою, а тому районним керівництвом було прийнято рішення про відкриття ще однієї додаткової групи, що забезпечить стовідсоткове охоплення дошкільною освітою дітей-мешканців села Введенка.

13 листопада 2012 року стало знаменним для Введенських дошкільнят та їх батьків. Зі смаком оздоблене сучасне приміщення, що відповідає всім санітарним та технічним вимогам розпахнуло свої двері і чекає на своїх тридцяти чотирьох вихованців.

Урочисте відкриття дошкільного закладу відбулося за участю заступника голови Саратської районної державної адміністрації О.І.Небоги, начальника відділу освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту Саратської районної державної адміністрації В.В.Ходоса, головного спеціаліста відділу освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту Саратської районної державної адміністрації Н.Г.Страт, начальника Саратського РС ГУ Держтехногенбезпеки в Одеській області капітана служби цивільного захисту А.І.Клімова, голови Введенської сільської ради Ю.І Чернишова, керівника сільського господарства «Південний», голови Ради школи  В.І. Лазаря, представників районних ЗМІ.

Піднесеному настрою присутніх сприяла не тільки гарна осіння погода, а і щедрі подарунки поважних гостей.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 554 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024