П`ятниця, 19.04.2024, 22:58
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Березень » 13 » Свято весни, надії і любові!
11:26
Свято весни, надії і любові!

Коли настає тепло і на вулицях з’являються весняні квіти, ми відзначаємо свято 8 Березня. У цей день людство вшановує жінку: жінку – матір, жінку – кохану, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на Землі.

10 березня в Михайлівському сільському будинку культури відбулася концертна програма «Свято весни, надії і любові» в якій взяли участь дитячі колективи КЗ «Саратський районний БДТ» - хореографічний «Радість» старша і молодша групи (керівник Сога О.В.), вокальний «Домісолька» (керівник Сердюк А.А.), учні 11 класу Михайлівського НВК, народні вокальні ансамблі української народної пісні «Чумацький шлях» (керівник Мурзін Л.С.) і «Сузір’я» (керівник Сердюк А.А.). Всього в заході взяли участь  63 учасники концертної програми.

В цей день для представниць прекрасної половини людства, які зібрались у залі, чекала справжня злива щирих побажань. Зичив усім добра, здоров’я та любові голова Михайлівської сільської ради Іванов І.Д.    Зі сцени звучали музичні композиції, вірші, пісні, танці, жарти, казка – постанова  «Про дружбу та Лисицю – злодійку». Ведучі свята Левіна Валерія і Андреасян  Герасим  дарували присутнім гарні слова про весну, жінку, любов, мир, звернули увагу на те, що слово «мама» майже в усіх мовах світу починається літерою «М». В залі будинку культури було тепло не лише від весняного сонечка, а й від усмішок  жінок, бабусь і дівчаток нашого села.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 399 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024