П`ятниця, 19.04.2024, 10:08
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Червень » 7 » Свято радості і надії!
22:59
Свято радості і надії!

​Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже, саме в дитячих мріях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань.  Таке свято було організовано і проведено в Михайлівському сільському будинку культури, який радісно зустрів малечу, учнів 1 – 8 класів Михайлівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ (ясла – садок), вихованців гуртків.  На яскраво оформлену імпровізовану сцену ведучі свята  запрошували  юні таланти  села, які з  задоволенням демонстрували свої здібності і вміння. Після святкового концерту  на дітей очікував сюрприз – клоуни Кльопа  і  Іриска, які  провели  цікаву і  змістовну  розважальну програму. В кінці заходу  усіх присутніх зі святом привітав голова Михайлівської сільської ради Іванов І.Д. частуючи дітей морозивом і кольоровими кульковими іграшками. Спонсорами свята стали  приватні підприємці села Запорожан Ф.М., Комарова  В.В., Стоян Л.Г., Спориш Р.Б., Ватаман В.В., Бучка Д.Н.

    День захисту дітей - це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Діти – найдорожче багатство кожної людини. Вони майбутнє держави, яке формується у сьогоденні. Заради їх щастя ми маємо долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 429 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024