Четвер, 02.05.2024, 01:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 30 » Свято останнього дзвоника в Саратському районі.
18:27
Свято останнього дзвоника в Саратському районі.

26 травня в усіх навчальних закладах Саратського району пройшло свято Останнього дзвоника. Це свято – завжди радісне і водночас хвилююче, особливо для випускників, адже для них шкільний дзвінок лунає востаннє.

Свята Останнього дзвоника немає в жодному календарі, але живе воно в душі кожної людини, зіткане з учительського добра і щедрості, учнівської щирості і ніжності та наполегливої праці всіх мешканців шкільної країні.

 Цей дзвін сповістив про початок веселої літньої пори канікул та відкрив дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості для 281 випускника 11 класу та 477 випускників 9 класу ЗНЗ району, які залишають стіни рідної школи. На урочистому зібранні за підсумками навчального року кращих учнів школи нагороджено Грамотами, Дипломами, Подяками, а випускники за сумлінну працю будуть виборювати відзнаку: 16 учнів району претендують на нагородження Золотою медаллю, 5 – Срібною. Побажаймо їм успіхів!

          На урочисті заходи до закладів освіти завітали запрошені гості, представники структурних підрозділів Саратського району, державної адміністрації, громадських організацій та бійці – учасники антитерористичної операції на Сході країни.

        Традиційно окрасою святкового заходу було виконання випускниками  вальсу та запускання у хмарне небо повітряних кульок з надією та побажаннями щастя і миру.

          Щаслтвої дороги Вам, шановані нами випускники – 2017!  


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 454 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024