П`ятниця, 03.05.2024, 23:59
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 25 » Свято книги в Саратській районній дитячій бібліотеці
14:57
Свято книги в Саратській районній дитячій бібліотеці

Вже стало традицією в Саратській районній дитячій бібліотеці проводити другий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2016», де зустрічаються найкращі читачі 6- 7 класів та їх улюблені герої. Перший етап проходив в шкільних та сільських бібліотеках району. Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури.

Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері. Діти представили себе, свої уподобання та свою улюблену книгу. Про своїх улюблених  героїв розповідали: Така Микита, із с.Мирнопілля, Жбанкова Настя та Гонцова Валерія із с.Розівка , Ісайченко Юлія с. Надежда, Мелешко Маша із с.Плахтіївка, Дондя Ганна, та Чиоран Влада із с.Фараонівка та Драган Діана із с.Новоселівка.

Переможцями стали Жбанкова Настя та Ісайченко Юлія, які тепер продовжать боротьбу в обласному, третьому етапі конкурсу. Всі учасники конкурсу отримали грамоти та подарунки. Для дітей організовано солодкий стіл.

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 466 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024