П`ятниця, 10.05.2024, 22:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Січень » 14 » «Свято, яке завжди з тобою»
12:10
«Свято, яке завжди з тобою»

Новорічні свята - це пора красивої, доброї казки, яка з настанням зимових холодів приходить до кожної оселі. В цей час нам відчайдушно хочеться вірити в Діда Мороза і Снігуроньку, вірити, що десь у полоні снігу та льоду живе прекрасна Снігова Королева. А найбільше чекають свят, звичайно ж, діти, сподіваючись на здійснення всіх задуманих мрій та бажань.

Новорічне  свято в КЗ «Саратський районний БДТ» - це завжди захоплююче дійство, на яке чекають і дорослі, і діти. Кожен з нас мріє потрапити в казку, тим паче, якщо це новорічна казка. І тільки той, хто вірить у дива, може поринути у дивовижний світ героїв.

У колі друзів та дружніх посмішок з 22 по 27 грудня в КЗ «Саратський районний БДТ» були проведені новорічні зміни гуртків: «ПТМ», «Натхнення», керівник Яковлєва Г.В., «Позитив», керівник Мелованова О.О., «Чарівна голка», «Конструювання та моделювання одягу», керівник Бойштян К.С., на які були запрошені батьки та гості. Керівниками гуртків була розроблена програма новорічних свят, у якій взяли  участь всі вихованці закладу. У великому залі була встановлена гарно прикрашена ялинка, навколо якої була створена чарівна, казкова країна. Разом з героями свята всі присутні  та вихованці подорожували чарівними стежками, на яких їх чекали оригінальні новорічні випробування казкових героїв, ігри, вірші та пісні. Улюблені персонажі допомагали подолати святкові перешкоди, повернути настрій  Царівні Несміяні, знайти наречену для Кощія, розгадати таємницю казкових Кота Базиліо та Ліси Аліси. Глядачі радо зустрічали Діда Мороза та Снігуроньку, які привітали всіх з Новим роком та подарували дітям солодощі. У святковій залі не було байдужих, і діти і їх рідні з задоволенням бали участь у святкових іграх та хороводах. Завершилось свято новорічними дружніми піснями  та святковою новорічною дискотекою.

Неперевершена гра вихованців,  веселі танці та конкурси, подарували всім учасникам свят  гарний настрій, а подарунки від Діда Мороза ще раз переконують, що дива існують. Найактивніші учасники були нагороджені солодощами, які щороку надає Крикунова О.І.,  магазин «Дежурный», а завдяки Саратському селищному голові  Негодяєву А.Л. висока і пишна зелена красуня  радувала своєю  присутністю  учасників свят.

У зимовий канікулярний час педагогічні працівники КЗ «Саратський районний БДТ»  для своїх гуртківців проводять цілу низку заходів, які сприяють емоційному оздоровленню та відпочинку. Керівники гуртків організовують розважальні ігри, вікторини, кросворди, перегляди Різдвяних мультфільмів,  екскурсії.

Кожен дорослий повертається в минуле і  як найдорожчі спогади зберігає враження, отриманих в дитинстві під час зимових канікул та свят. Подорослішавши ми шукаємо еліксир, який повернув би нас до безтурботного дитинства. Відчуймо, хоч на мить разом з нашими дітьми солодку радість.  Нехай атмосфера свят, надії буде з нами весь рік, а кожен день дарує гарний настрій.

Мелованова О.О., методист  КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 410 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024