Четвер, 25.04.2024, 05:19
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Серпень » 28 » Святкування Дня незалежності України
21:55
Святкування Дня незалежності України


Представники з усіх районів Одеської області з’їхались 23 серпня 2012 року до Одеського національного академічного театру опери та балету для відзначення 21-ої річниці незалежності України. Делегацію Саратського району очолювали перший заступник голови районної державної адміністрації Переправка Ю.П. та заступник голови районної ради Фабрикатор О.О.
 

Святкування дня становлення незалежної, демократичної держави розпочалося з привітання голови Одеської обласної державної адміністрації Е.Матвійчука, у якому він привітав всіх присутніх зі святом та зокрема відмітив, що держава стане незалежною до кінця тільки тоді, коли комфортно в ній будуть почуватися люди, коли головне гасло буде: не люди для держави, а держава для людей. Далі голова  обласної державної адміністрації відмітив величезну роботу, яка здійснена владою в ці роки у сфері освіти, культури, медицини, будівництва та ремонту об’єктів соціальної сфери. Відмітив про будівництво в області об’єктів у рамках реалізації проекту  «Народний бюджет», у тому числі нового  сучасного стадіону в смт Сарата.

Після привітання Е. Матвійчук урочисто вручив нагороди від Президента України, Кабінету Міністрів України та Одеської обласної державної адміністрації.

З вітальним словом перед зібранням виступив митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участю заслуженого академічного  українського народного хору ім. Григорія Верьовки.


Сайт Саратської РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 542 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
avatar
1 Uriy • 00:47, 03.09.2012
Это хорошоя новасть!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin smile smile smile
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024