Субота, 27.04.2024, 20:08
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Серпень » 13 » Святкування Дня будівельника
14:23
Святкування Дня будівельника


Вперше за багато років в Саратському районі відбулося святкування професійного свята - Дня будівельника, яке пройшло в районному будинку культури за участю працівників будівельної галузі, пенсіонерів, всіх тих хто присвятив своє життя будівництву в районі. 

До присутніх в залі з привітанням звернувся 
 голова райдержадміністрації Коритний А.С., який від імені районної державної адміністрації щиро привітав всіх будівельників району з професійним святом – Днем будівельника – святом працелюбних і талановитих людей, святом людей, самої мирної професії на землі, чиє покликання – творити!

День будівельника – професійне свято не тільки будівельників, але й усіх, хто пов'язаний з будівництвом. 
Голова райдержадміністрації відмітив, що в останні два роки стан розвитку будівельної галузі в Одеській області і Саратському районі значно покращився. Завдяки втіленню в життя соціально-економічної програми, ініційованої головою Одеської обласної державної адміністрації Едуардом Матвійчуком «Народний бюджет», на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. 
Також будівельників району привітав голова районної ради Чемерис В.С. Адже ті, хто будує виробничі об’єкти, житло, лікарні, будинки культури, дитячі майданчики, дарують нам радість мати роботу, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. Побажав усім будівельникам невичерпної енергії, щастя і міцного здоров'я.
Свято проходило у супроводі концертної програми районних аматорів. Від імені районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено Почесними грамотами сорок шість працівників будівельної галузі району.
До влади звернулися ветерани будівельної галузі району Кольцун П.І, Проданов Г.П., які подякували владу за проведення таких заходів та привітали усіх при сутніх з професійним святом.


http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 604 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024