Субота, 27.04.2024, 08:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 11 » Сумна звістка з АТО...
09:27
Сумна звістка з АТО...

Сумною новиною закінчився минулий тиждень для селища Сарата, та й взагалі для України. Внаслідок обстрілів у зоні АТО загинув син свого народу, патріот країни, справжній воїн, такий мужній, але ще такий молодий Кривиденко Максим.

Про обставини події було поінформовано на одному з інтернет-ресурсів:

"Всего за прошедшие сутки российско-оккупационные группировки 41 раз открывали огонь по позициям украинской армии. В результате боевых действий погиб один военный, еще один получил ранения. Об этом сообщает КНК Медиа со ссылкой на пресс-центр штаба АТО.

Незаконные вооруженные формирования продолжили обстрелы позиций сил АТО на Приморском и Донецком направлениях.

Так, с 18 часов боевики 6 раз открывали огонь из гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия по опорным пунктам ВСУ вблизи Авдеевки.

Из этого же оружия российские наемники несколько раз били по окрестностям Зайцевого. А около 22 часов применили 82-миллиметровый миномет на подступах к шахте Бутовка.

На Мариупольском направлении из крупнокалиберных пулеметов боевики обстреливали укрепления сил АТО у Лебединского, Водяного, Гнутового, Павлополя и Березового.Гранатометы применяли вблизи Талаковки и Богдановки.

Почти в 22 часа в результате обстрела позиций сил АТО из миномета калибра 82 миллиметранеподалеку Красногоровки, один украинский военный погиб, один получил ранения."

Сумна звістка одразу сколихнула громадскість саратщини та вакликала шквал емоцій. На своїй соціальній сторінці за такої сумної новини висловився вчитель Максима - Іван Дудуш: "Дуже сумно… Дуже прикро… Україна у боротьбі з російською ордою щодня втрачає своїх кращих синів…
Сьогодні, 10 вересня 2017 року, внаслідок обстрілу позицій сил АТО з міномета калібру 82-мм. неподалік м. Красногорівки Донецької області, загинув наш земляк, справжній патріот – Кривиденко Максим Ігорович, 1994 року народження. 
Ще з учнівського стільця Максим мріяв стати військовим. Любив історію України, особливо військову її складову.
У 2012 році, одразу після закінчення школи, Максим пішов до лав Збройних сил України на строкову службу. Здавав екзамени екстерном, щоб встигнути на весняний призов. 
Одразу після демобілізації восени 2013 року, за власними переконаннями поїхав на Євромайдан, був активним учасником Революції гідності до самого кінця. З метою недопущення проведення російсько-терористичними угрупуваннями референдуму в АР Крим, у складі українських патріотів-добровольців поїхав до АР Крим для підтримки проукраїнських мешканців регіону. Там був схоплений представниками ФСБ РФ, випробував на собі катування російської каральної машини, після якого не зламався і вже у квітні 2014 року у перших рядах добровільно пішов виконувати свій військовий обов’язок за мобілізацією. Військову службу проходив у складі 28 – ї окремої механізованої бригади. Був загартований найгарячішими точками 2014-2015 років. Займав посаду стрільця, снайпера.
Після демобілізацій та одразу після розташування на території смт Сарата військової частини В 2317 (18 батальйон 28-ї окремої механізованої бригади) – підписав контракт на проходження військової служби. 
У складі 2-ї роти з літа 2017 року захищав територіальну цілісність та державний суверенітет на території Донецької області, біля м. Красногорівка.
Символічним є те, що сьогодні, 10 вересня, в Україні відзначається День пам’яті жертв фашизму - це День пам’яті десятків мільйонів людей, які загинули в результаті гігантського, нелюдського експерименту. Це мільйони солдатів, яких фашистські лідери зіштовхнули один з одним, але ще більше - мирних жителів, які гинули під бомбами, від хвороб і від голоду.
Сумно від того, що колись український та російський народи пліч-о-пліч визволяли Європу від фашистської навали…І сьогодні ми ховаємо кращих синів українського народу, які щодня гинуть від куль колишнього «старшого брата»!!! І заради чого??? Заради власних імперських амбіцій Росії та її правителів. Коли вже ви нарешті вгамуєте свої апетити???? Невже у вас так мало землі? Чи ви так сильно боїтесь НАТО, що готові вбивати невинних ні в чому українських патріотів…
Кривиденко Максим… Справжній Чоловік, мужній та сміливий…Герой України…Герой Саратщини…Слава Україні! Вічна пам’ять та Слава загиблим Героям України!!!"

 

КРИВИДЕНКО МАКСИМ

Кривиденко Максим,
Український Герой…
Він наш з вами земляк,
Патріот був ще той.
Та сьогодні в ночі,
Під обстрілами мін,
Він загинув нажаль - 
Кривиденко Максим…
Він пройшов весь Майдан,
Також їздив у Крим…
Український Герой - 
Сум у серці за ним.
Нехай душу твою,
Господь прийме у рай.
Тобі низький уклін, 
З миром ти спочивай!

Артем Кулеша, 10.09.17

 

Команда нашого інтернет ресурсу висловлює співчуття родині загиблого героя...


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1517 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024