Середа, 24.04.2024, 18:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 19 » Сучасні підходи до організації методичної роботи в школі – імпульс до творчості
12:18
Сучасні підходи до організації методичної роботи в школі – імпульс до творчості

Підвищення статусу школи ХХІ століття потребує нових підходів та методів роботи з педагогічними кадрами з метою піднесення їх загальної і професійної культури, покликане переорієнтувати навчально-виховний процес на становлення особистості.

Завдання кожного сучасного закладу – створити атмосферу єдиного державного розуміння розвитку освіти, змінити орієнтацію педагогічного колективу щодо оцінювання діяльності кожного вчителя за результатами праці, організувати навчання й виховання учнів на основі творчої співпраці вчителів, батьків та учнів. Ефективність методичної роботи залежить від багатьох факторів, та найважливіші серед них – професійна компетентність, організаторський талант, загострене почуття нового, високий творчий потенціал завуча – головного організатора і координатора методичної роботи в школі

15 грудня 2017 року проведено семінар – нараду з заступниками директорів шкіл з навчально-виховної роботи. Метою заходу було підвищення науково-теоретичних знань заступника директора. Учасники семінару мали можливість ознайомитися з напрацюваннями вчителів, які працюють зі здібними дітьми. Виступи обдарованих учнів викликали у них жвавий інтерес. Також були презентовані відеорезюме учасників конкурсу «Учитель року – 2018» і надані методичні рекомендації  з підготовки вчителів до участі в конкурсі у наступному році. Методисти підготували і виступили з дуже змістовними, цікавими, з практичним спрямуванням, питаннями.  Родзинкою заходу став елемент тренінгу. Присутня на нараді начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської РДА Гайдук Н.О. надала слушні поради учасникам семінару щодо виконання завдань, які стоять сьогодні  перед освітою, наголосила на ролі керівництва закладів в цілеспрямованій, планомірній та безперервній роботі з педагогічними кадрами по вдосконаленню їх теоретичної та практичної підготовки, підвищенню фахової майстерності.  

Програма семінару була насиченою, продуктивною і науково обґрунтованою. Зустріч  пройшла на засадах конструктивної роботи, обміном думок та пропозицій. Присутні отримали корисну інформацію, цікаве спілкування та позитивні емоції.

 

М.С. Караулан, завідувач КУ «Саратський РМК з питань освіти»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 501 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024