П`ятниця, 26.04.2024, 14:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Липень » 5 » Стадион - к назначенному сроку
18:34
Стадион - к назначенному сроку


Во вторник, 26 июня, с инспекторской поездкой в нашем районе побывал губернатор Одесщины Эдуард Леонидович Матвийчук. Он лично в этот день посетил некоторые объекты Бессарабского края, строительство которых запланировано в рамках программы «Народный бюджет» в нынешнем году.

В нашем районном центре на площадке, на которой к 190-летию Сараты должен быть сдан в эксплуатацию новый стадион, работы в этот день только начались, так как в 11.00 час. был назван победитель тендера на строительство объекта. Это – наша местная фирма «Каркас ЛД», руководит которой В. А. Лохматов. Непростую задачу поставили перед исполнителем Э. Л. Матвийчук и глава райгосадминистрации А. С. Корытный – немедля приступить к работе, организовать ее в три смены, задействовать все свои усилия и усилия подрядчиков, чтобы к назначенному сроку стадион стал украшением поселка.

Почти полгода заняли подготовительные процедуры – выделение бюджетных денег, утверждение проектно-сметной документации, тендер. На сами строительные работы осталось очень мало времени. Но средства – 11,5 млн. грн. – в государственном и областном  бюджетах запланированы в полном объеме, и их нужно использовать своевременно.



4 липня о десятій ранку на будівельному майданчику біля районного відділу культури та туризму Саратської районної державної адміністрації відбувся мітинг, присвячений покладанню першого блока у фундамент стадіону, будівництво якого відбувається згідно сертифікату, який отримала збірна команда Саратського району з футболу  у минулому році за перемогу у турнірі на приз голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука.

У мітингу беруть участь керівники району, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представники замовника та підрядника, ветерани спорту, преса.


                                         


В урочистій обстановці на будівельному майданчику двоє молодих людей – хлопець і дівчина – у національних костюмах тримають в руках сертифікат на будівництво стадіону. Мітинг відкриває начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Сухарський А.Б. Він щиро вітає присутніх з визначною подією у соціальному житті селища та району та запрошує до мікрофону голову Саратської районної державної адміністрації Коритного А.С.


                                         


 Анатолій Семенович відмітив, що в Сараті відбувається не рядова подія - це перше за роки незалежності масштабне будівництво соціально - значущого об єкта. Це буде справжній спортивний комплекс на 450 посадочних місць, з футбольним полем, волейбольним та баскетбольним майданчиками, біговими доріжками, адмінбудівлею, душовими та роздягальнею. На ці цілі з державного та обласного бюджетів у рамках проекту «Народний бюджет», за підтримки губернатора області Едуарда Леонідовича Матвійчука, виділено   11,5 мільйона гривень. Тендер на будівництво виборола місцева будівельна фірма ТОВ «Каркас-ЛТД» (директор – депутат районної ради, член Партії регіонів Лохматов В.О.).  Коритний А.С. щиро подякував футболістам – переможцям обласного турніру, тренерам, спонсорам в особах депутата обласної ради Златова М.Р. та голови СВК «Дружба» Чиклікчи Г.Г., завдяки яким стало можливим будівництво стадіону.


                                            


Голова Саратської районної ради Віктор Степанович Чемерис привітав присутніх та всіх жителів району з визначною подію, відзначив зусилля футболістів, тренерів та спонсорів у боротьбі за почесний приз губернатора області – грант на будівництво стадіону. Висловив упевненість, всі кошти будуть освоєні та об єкт буде зданий в експлуатацію вчасно.

Сайт Саратской РГА                                                                                                                                                                                       










ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 791 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024