П`ятниця, 29.03.2024, 03:25
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Березень » 27 » Спорт
21:48
Спорт
http://www.bestsportstorrents.com/images/news/sports1.gifЗ 23 по 25.03.2011 року на базі Татарбунарської районної ДЮСШ пройшли фінальні обласні змагання з шахів та шашок. Наш район представляли юні спортсмени: Новоселівської ЗОШ – Пелін Валерія (шахи), Плахтіївської ЗОШ №3 – Саламаха Марія (шашки) та Іванько Олексій (шахи), Михайлівської ЗОШ – Костов Олександр (шахи), Зорянська ЗОШ – Янев Дмитро та Власов Сергій (шашки).


  На фінальні змагання з’їхалися 14 районів області та 84 кращих спортсменів. Збірна нашого району достойно виступила та була відмічена головним суддею. Наш показник 8 місце в загальному заліку з шахів та шашок.

У особистому заліку Власов Сергій став 3-м (шашки), уступивши 0.5 очка своєму супернику з Ізмаїльського району. Пелін Валерія відмічена призом головного судді змагань, як най молодший учасник змагань (в особистому заліку стала 4-ю) та яка обіграла свою суперницю з Б-Дністровського району, яка має 1-й розряд з шахів.

 

 

   27.03.2011 року на базі Палацу спорту ім. В. Дукова м. Овідіополь пройшли фінальні обласні змагання з міні-футболу серед юнаків 1999 р. н.. В змаганнях взяло участь 6-ть команд області: Ізмаїльського р-ну, Саратського р-ну, Роздільнянського р-ну, ДЮСШ № 6 м. Одеса, Овідіопольського р-ну, Кдимського р-ну.

 В своїй групі наша збірна обіграла суперників з Ізмаїльського р-ну з рахунком (4:1) та команду Роздільнянського р-ну (8:2).

 У фінальній частині змагань нашими суперниками стала команда ДЮСШ № 6 м. Одеса, ця зустріч була найцікавішою та най важкою. В боротьбі двох сильніших команд області команда нашого району поступилася суперникам з м. Одеса та посіла ІІ-ге місце в області.

Кращім воротарем фіналу Одеської області визнаний суддівською колегією – Мунтяна Віктора (с. Петропавлівка).

Призери фіналу області нагороджені кубками, медалями та грамотами.

 

Бажаємо нашим спортсменам міцного здоров’я, вищих досягнень, як у спорті так і в навчанні!

 

 

 

 

Начальник відділу

у справах молоді та спорту Л.І. Артьомова


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 484 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024