Субота, 20.04.2024, 16:41
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 8 » Спільне засідання постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді та з бюджету.
15:00
Спільне засідання постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді та з бюджету.

07 лютого поточного року відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, спорту та у справах молоді та з бюджету та фінансово-економічних питань, на якому були розглянуті наступні питання : 
1. Про розгляд листа Саратської селищної ради стосовно забезпечення в повному обсязі видатків на утримання дошкільного навчального закладу на території Саратської селищної ради.
2. Про розгляд листа Плахтіївської сільської ради стосовно забезпечення в повному обсязі видатків на утримання дошкільних навча
  льних закладів та будинку культури на території Плахтіївської сільської ради.

3. Про звернення депутатів Саратської районної ради Одеської області VII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Антимонопольного комітету України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо перегляду рішення про підвищення тарифів на енергоносії для населення, промисловості та підприємців.
4. Про звернення депутатів Саратської районної ради Одеської області VII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Антимонопольного комітету України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо вжиття заходів через ситуацію з підняття тарифів на електроенергію, яка використовується для вуличного освітлення населених пунктів.
5. Про звернення депутатів Саратської районної ради Одеської області VII скликання до Одеської обласної ради, Одеської обласної державної адміністрації, Служби автомобільних доріг у Одеській області щодо незадовільного стану автодоріг на території району та необхідності проведення їх термінового ремонту.
За результатами засідання по 1,2 питанням прийнято протокольне рішення, 3,4,5 питання вирішено винести на розгляд чергового пленарного засідання сесії районної ради.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 381 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024