Середа, 24.04.2024, 21:40
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Липень » 20 » Спільне засідання постійних комісій районної ради. Засідання районної координаційної ради та пленуму ради районної організації ветеранів Укр
15:44
Спільне засідання постійних комісій районної ради. Засідання районної координаційної ради та пленуму ради районної організації ветеранів Укр

 13 липня 2016 року відбулося спільне засідання трьох  постійних комісій  районної ради  - з питань  соціального захисту та охорони здоров’я, з  питань  депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, та захисту прав людини,  та комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин  та охорони довкілля.  В засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Лев М.О., голова районної ради Райнов Б.І.,  заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В., заступник голови районної ради Небога О.І.

     В ході засідання комісії  розглянули  та ухвалили рішення про винесення на  розгляд позачергової  сесії Саратської районної ради, яка відбудеться у п’ятницю наступних питань:

-  про  внесення змін до районної комплексної програми «Здоров’я» на  2016-2017 роки;

- про внесення змін і доповнень до  районного бюджету  Саратського району на 2016 рік»;

- про заслуховування інформації начальника Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського   відділу поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області;

- про  звільнення Димури Є.З. з посади головного лікаря Комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня». 

 

14 липня 2016 року в  Саратській районній державній адміністрації відбулося засідання районної координаційної ради щодо надання   матеріальної  допомоги малозабезпеченим  та гостро потребуючим громадянам  району, які опинились у тяжких матеріальних становищах, згідно  затвердженої районної  програми соціального захисту населення  “Захист та турбота” на 2016-2017 роки від 24.02.2016 року № 33- VII.

Засідання  координаційної   ради  провела  голова  координаційної  ради Кімліченко Л.В.- керівник апарату районної державної адміністрації . В роботі  з 13 членів комісії  прийняли участь 7 членів   ради. Розглянуто 22 заяв  та  надана   матеріальна  допомога  на загальну  суму  17200 грн.     

        

 

Також, 14 липня  2016 року відбулося засідання  пленуму ради ветеранів  Саратського району, в якому взяли участь члени первинних ветеранських організацій, керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л. В., начальник управління соціального захисту населення райдержадмінстрації Голубчик Т. І., головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації  Граматик Р. В.

Фахівці РДА поінформували учасників засідання про основні положення Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та затвердженої урядом Методи формування спроможних громад. Присутні були ознайомлені з перспективним планом формуваня об’єднавних громад, які пропонується створити у нашому районі - це Саратська, Кулевчанська, Петропавлівська та Успенівська ОТГ.  Детально зупинились на таких питаннях, як: надання медичної допомоги населенню громад,  які зміни відбудуться в школах району, як буде забезпечуватися  фінансування громад. Окремо ветерани отримали відповіді на питання про механізми забезпечення фінансування пенсій та  соціальних виплат.

Також на засіданні були обговорені та визначені плани і завдання ветеранської організації на найближчий період. Присутніх було  проінформовано про те, що 15 липня в Україні відзначається День українських миротворців, та  намічені заходи з цієї нагоди.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 469 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024