Середа, 24.04.2024, 21:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 10 » Спільна нарада Саратського РВ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Одеській області
22:56
Спільна нарада Саратського РВ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Одеській області

​10 травня 2016 року о 10:00 в Центральній районній бібліотеці відбулась спільна нарада Саратського РВ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Одеській області зі службою у справах дітей Саратської районної державної адміністрації, Саратським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та Саратським відділенням поліції Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області. 
На нараді начальник Саратського РВ кримінально-виконавчої інспекції УДПтС України в Одеській області капітан внутрішньої служби Петкович З.А. підняла найважливіші питання щодо контролю за поведінкою дітей та молоді, а також щодо профілактики та попередження скоєння нових злочинів серед даної категорії осіб, які перебувають на обліку в Саратському районному відділі КВІ.
Директор РЦСССДМ Квітченко О.О. звернула особливу увагу на виявлення причин здійснення протиправної поведінки у засуджених осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, шляхи та методи їх подолання, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання повторних протиправних дій серед молоді.
Начальник служби у справах дітей Ковальчук С.В. зазначила, що з неповнолітніми дітьми, які перебувають на профілактичному обліку в службі у справах дітей Саратської РДА, постійно проводяться профілактичні бесіди щодо запобігання скоєння правопорушень в майбутньому, обстежуються умови утримання та виховання дітей, ведеться робота по залишенню дітей в сім'ї.
З метою комплексного підходу до вирішення питань щодо профілактики правопорушень та злочинів у молодіжному середовищі, своєчасного захисту прав дітей, спільна нарада передбачила у ІІ кварталі 2016 року ряд заходів, спрямованих на попередження злочинності та правопорушень серед дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї, зокрема, проведення спільних рейдів у навчальних та розважальних закладах району з метою виявлення підлітків, які зловживають алкогольними напоями, наркотиками та психотропними речовинами, проведення виховних заходів з питань профілактики правопорушень серед дітей та молоді.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 755 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024