Субота, 20.04.2024, 12:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 4 » Соціальні працівники Саратщини відзначили своє професійне свято.
13:03
Соціальні працівники Саратщини відзначили своє професійне свято.

В Саратській райдержадміністрції  відбулися урочистості з нагоди Дня соціального працівника, який  згідно з Указом Президента України від 13.04.1999р. цьогоріч відзначається у неділю, 6 листопада. Працівників соціальної сфери району привітали голова районної ради Райнов  Б.І.  та заступник голови райдержадміністрації  Ротар Б.І.

Праця соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі. На плечі  соціальних працівників  покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Виконання цієї м  ісії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення.

Саме такими – добрими чуйними, самовідданими, відповідальними,  уважними до проблем та потреб своїх підопічних  є  більшість  працівників сфери соціального захисту  Саратського району.  

З нагоди професійного свята за визначні трудові здобутки, особистий внесок в соціальний захист громадян району, вагомі досягнення у професійній  діяльності грамотами  райдержадміністрації та районної ради  було нагороджено 30  соціальних працівників, зокрема - фахівців управління соціального захисту Саратської райдержадміністрації, районного  територіального  центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду України в Саратському районі, Саратського районного центру зайнятості, виконавчої дирекції фонду соціального страхування, соціальні робітники в населених пунктах району.     

Своєрідним творчим подарунком для соціальних працівників став виступ  клубних працівників та аматорів районного та селищного будинків культури.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 363 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024