Субота, 20.04.2024, 01:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Грудень » 1 » СНІД
21:45
СНІД

Історія знає чимало випадків, коли страшні епідемії чуми, віспи, холери спустошували країни і навіть окремі континенти земної кулі, але людство вистояло, хоча і дорогою ціною. 

Щорічно 1–го грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Відзначення цього Дня започатковане з 1988 року, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

З метою підвищення інформованості громадськості про зменшення поширеності ризикованої поведінки щодо інфікування ВІЛ, формування позитивного ставлення до здорового способу життя та до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, інспектори кримінально – виконавчої інспекції Саратського району – З. А. Петкович та А.Г. Могорян спільно з бібліотекарем ЦРБ І. А. Подуст провели тематичну зустріч «Про СНІД забувати не слід» з переглядом короткометражного фільму «За майбутнє без СНІДу – обери життя!».

На зустріч були запрошені фахівець райСЕС О.О.Квітченко, лікар - нарколог Саратської ЦРЛ - О. М. Потицький та лікар – інфекціоніст вищої категорії - Є. В. Нагнойний, які виступили перед аудиторією осіб, які перебувають на обліку КВІ Саратського району акцентувавши увагу присутніх, що кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Присутнім повідомили про служби профілактики ВІЛ-інфекції.

Пам’ятайте: єдина людина, що може вберегти Вас від СНІДу - це Ви самі! Якщо вас хвилюють проблеми СНІДу, за консультацією Ви можете звернутися в поліклініку за місцем проживання, а також за телефоном (048-48)-2-31-38 - анонімність гарантується законом.

Присутні були ознайомленні з літературою на книжковій виставці «Любов романтична, а хвороба – ні!». Пропагуючи здоровий спосіб життя,

 

Життя мов райдуга – яскрава й радісна,

Ти СНІДу «Ні» скажи, здоровим будь завжди!

Красу свою душі, цінуй та бережи

І хай ваше життя сяє всіма кольорами яскравої райдуги!


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 455 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024